Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Το ΠΑΜΕ απειλεί ότι «θα τσακίσει» την Χρυσή Αυγή - Ακούει κανείς ανεξάρτητος δικαστής;

Το ΠΑΜΕ απειλεί ότι «θα τσακίσει» την Χρυσή Αυγή - Ακούει κανείς ανεξάρτητος δικαστής;
Πατώντας πάνω στην ένταση της συστημικής επίθεσης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δείχνοντας για μια ακόμη φορά τον χαρακτήρα του ως «αριστερό προφυλακτήρα» του καθεστώτος, το ΚΚΕ απειλεί ότι θα τσακίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για την ακρίβεια, το υποστηρίζει αυτό δια μέσου του ΠΑΜΕ, το οποίο σε ανακοίνωσή του λέει τα εξής:
«Οι νέες προκλήσεις και απειλές από τους φασίστες της δολοφονικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής απέναντι στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΠΑΜΕ, έρχονται να επιβεβαιώσουν για μία ακόμη φορά ότι είναι εχθροί των εργατών και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα ικανοποιήσουν τις ορέξεις αυτών που τους πληρώνουν, των μεγολοεργολάβων, των εφοπλιστών και όλων αυτών που με διάφορους τρόπους μας πίνουν το αίμα για να θησαυρίζουν. Όλος αυτός ο συρφετός, οι φουσκωτοί της νύχτας, των διαφόρων καταγωγίων, δεν θέλουν εργάτες με δικαιώματα, αλλά σαν νταβατζήδες που είναι επιχειρούν να στήσουν δουλεμπορικά γραφεία ώστε να πασάρουν στα αφεντικά τους εργαζόμενους – δούλους με μεροκάματα των 18 ή των 20 ευρώ, με δουλειά από ήλιο σε ήλιο.Τους ενημερώνουμε, αν νομίζουν ότι οι εργάτες και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα υποκύψουν σε απειλές, είναι βαθιά νυχτωμένοι.Οι εργοδότες, εφοπλιστές, βιομήχανοι, κατασκευαστές, πάντα αξιοποιούσαν διάφορους μηχανισμούς για να χτυπήσουν τους εργάτες και το κίνημά τους. Έτσι και τώρα αξιοποιούν τους μπράβους του υπόκοσμου, με τη στήριξη της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τους ενθαρρύνουν με τα αντικομουνιστικά μνημόνια, θέλουν να πάρουν πίσω ό,τι κατάκτησαν οι εργάτες μέσα από σκληρούς αγώνες. Τους προειδοποιούμε ότι το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, δεν είναι τα μπαρ όπου ανατράφηκαν αυτοί. Δεν θα τα βγάλουν πέρα μαζί μας. Οι εργάτες και το κίνημά τους δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη. Όταν την πουν θα τσακίσουν όχι μόνο τη Χρυσή Αυγή, αλλά και την μήτρα που τους γέννησε, που δεν είναι άλλη από το ίδιο το σύστημα που μας εκμεταλλεύεται για να κονομάνε μια χούφτα παράσιτα».
Παραθέσαμε ολόκληρη την ανακοίνωση των αργόσχολων και αργόμισθων «νταβατζήδων» των Εργατών, ακριβώς επειδή Εμείς δεν κάνουμε κοπτοραπτική, όπως τα διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζοντας ένα πολύ μικρό απόσπασμα από ομιλία στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν πονηρά και ύπουλα την έκφραση «θα τους τελειώσουμε», απομονώνοντάς την από το καθαρά πολιτικό της νόημα.
Καταρχάς, εις ότι αφορά το γνώριμο όσο και βαρετό παραλήρημα των εργατοπατέρων του ΠΑΜΕ για «εχθρούς των εργατών», «μεγαλοεργολάβους» και «εφοπλιστές», το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι ο «(β)ριζοσπάστης» ήταν που δημοσίευσε πληρωμένη διαφήμιση του Ομίλου Λάτση στις 11 Μαρτίου και όχι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Επομένως, αυτοί «τα τσεπώνουν» από τους καπιταλιστές και όχι Εμείς. Γι αυτό, ας το βουλώσουν!
Το ΚΚΕ είναι που απολύει κόσμο από το κομματικό του μαγαζάκι και όσους επαναπροσλαμβάνει τους έχει με ατομικές συμβάσεις εργασίας. Το ΚΚΕ είναι που παίρνει τα συγχαρητήρια από τον Πρετεντέρη. Το ΚΚΕ είναι που παρά τα παχιά του λόγια για «ταξικό πόλεμο», «δικτατορία του προλεταριάτου» και «όξυνση της ταξικής πάλης» αντιμετωπίζεται ως αναπόσπαστο μέρος του «συνταγματικού τόξου».
Δεν τους παίρνει, λοιπόν, να μιλήσουν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Από εκεί και πέρα, όμως, το να θεωρείται η φράση «θα τους τελειώσουμε» ως ευθεία απειλή όταν προέρχεται από ομιλητή Χρυσαυγίτη και το «θα τσακίσουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ως πολιτικό μήνυμα όταν προέρχεται από το ΚΚΕ δείχνει τόσο την βαθύτατη υποκρισία φιλελεύθερων και μαρξιστών όσο και την στενή τους συνεργασία.
Το ΚΚΕ έχει καταντήσει μια στυγνή κομματική επιχείρηση, με τωρινό «Στάλιν» έναν ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα που μπερδεύει το οικοδομικό μυστρί με την σπάτουλα της κουζίνας, και έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο προβοκάτορα και πεμπτοφαλαγγίτη των Εργατικών δικαιωμάτων και διεκδικήσεων. Γι΄ αυτό, άλλωστε, μπορεί να λέει ό,τι θέλει, να περιφέρει τους τραμπούκους του ΠΑΜΕ παντού και να έχει πλήρη ασυλία από ένα σύστημα του οποίου είναι αναπόσπαστο μέρος.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: