Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο Alpha Ράδιο για την σκευωρία και τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα γίνουν αποκαλύψεις την κατάλληλη χρονική στιγμή», είπε στον Alpha ο Ηλίας Κασιδιάρης, σημειώνοντας ότι «πάρα πολλοί βουλευτές της ΝΔ μου έχουν πει πράγματα πιο σοβαρά από αυτά που έχει πει ο Μπαλτάκος ενώπιον μαρτύρων».
«Έχω μιλήσει με πολλούς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και των ΑΝΕΛ. Με τον κ. Παναγούλη έχω μιλήσει, του είχα προτείνει να έρθει ως μάρτυρας και εκεί μου εξομολογήθηκε ότι δέχεται κομματικές πιέσεις. Οικειότητα δεν έχω με κανέναν, έχω το δικαίωμα να μιλώ με όλους», πρόσθεσε.
Προανήγγειλε ότι στη Βουλή θα απευθύνει ερωτήματα για προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη λέγοντας ότι «ο Σαμαρά δεν παρεμβαίνει μόνο μέσω του Αθανασίου στη Δικαιοσύνη αλλά και μόνος του. Θα καταθέσω κάποια ερωτήματα προς τον Σαμαρά γιατί γνωρίζω ότι παρεμβαίνει ο ίδιος. Δεν είναι μόνο οι παρεμβάσεις Αθανασίου μέσω του συστήματος Κουτζαμάνη. Το ζήτημα δεν είναι ο Μπαλτάκος αλλά το ό, τι ο Πρωθυπουργός με δυο υπουργούς του παρεμβαίνουν στο έργο της Δικαιοσύνης».
Παράλληλα, ο Κασιδιάρης υποστήριξε ότι «καμία απολύτως σχέση δεν είχα με τον Μπαλτάκο. Αν τον έβλεπα στο διάδρομο θα λέγαμε μια καλημέρα. Είναι γελοίος ο ισχυρισμός του Μπαλτάκου ό,τι με ”εξαπάτησε”. Ο κ. Μπαλτάκος την 1η μέρα ισχυρίστηκε ότι ήθελε να με ξεφορτωθεί, τη 2η μέρα ότι έκανε ένα παρασκήνιο την 3η μέρα μπορεί να πει ότι το βίντεο το έφτιαξαν εξωγήινοι. Σκόπευαν να βγάλουν ένταλμα για να με συλλάβουν για να μην κυκλοφορώ».
Υποστήριξε ότι ήταν «θα είναι σκάνδαλο, αν μετά από αυτά τα στοιχεία παραταθεί η προφυλάκιση του κ. Μιχαλολιάκου». «Ύστατη εκτροπή αυτό που έγινε με αυτή τη συνομιλία. Πλέον έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός πως δεν μπορούμε να μιλάμε για Δημοκρατία, το Σύνταγμα έχει καταργηθεί όταν ο ανώτατος παράγοντας της κυβέρνησης παραδέχεται ότι ο πρωθυπουργός παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη και φυλακίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Θα μάθει όλη η Ευρώπη αυτή την άθλια εκτροπή που βιώνουμε», κατέληξε.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: