Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Χοντροκομμένη προπαγάνδα με κοπτοραπτική από τους νταβατζήδες - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Το σύστημα βρίσκεται σε πανικό! Οι νταβατζήδες της ενημέρωσης χρησιμοποιούν την γνωστή μέθοδο της κοπτοραπτικής και παρερμηνεύουν κατά το δοκούν δηλώσεις στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Έτσι λοιπόν έγινε και κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Αντιπεριφέρειας Πειραιά στο δημαρχείο Περάματος όπου τα λαγωνικά του Mega απομόνωσαν μια φράση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μουλιανάκη και έπλασαν ένα νοσηρό σενάριο περί απειλών.
Κατά την ομιλία του ο Συναγωνιστής Περικλής Μουλιανάκης, αφού χαιρέτισε το σωματείο εργαζομένων «Άγιος Νικόλαος» στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος κατήγγειλε τις ενυπόγραφες απειλές από τον τραμπούκο του ΚΚΕ Πουλικόγιαννη προς την Χρυσή Αυγή και τα μέλη του σωματείου. Απάντησε λοιπόν σε όλες αυτές τις απειλές με τα λόγια του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού, διευκρινίζοντας για να μην κάνουν κάποιοι καλοθελητές διάφορους συνειρμούς ότι θα εξαφανιστούν πολιτικά, γιατί το σωματείο απέκτησε νομική υπόσταση και πλέον ο κόσμος το πυκνώνει μαζικά.
Βέβαια όπως προαναφέραμε οι «έγκριτοι» υπάλληλοι του μεγάλου αφεντικού αγνόησαν όλα τα παραπάνω και παρουσίασαν ένα εμετικό ρεπορτάζ στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: