Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΟΦΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ!ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥΓΓΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!


«Απαιτούμε άμεση διενέργεια εισαγγελικής έρευνας που να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του κρατούμενου» αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, για το τραγικό συμβάν στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

«Δύο ημέρες μετά την τραγική και άδικη δολοφονία του υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνο, βρέθηκε νεκρός στο κελί του ο κρατούμενος που τον δολοφόνησε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση φέρει εμφανείς κακώσεις στο σώμα του και κάταγμα στο στέρνο.

O θάνατος κρατούμενου ενώ βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση σε πειθαρχικό κελί με κάμερα ασφαλείας που παρακολουθεί κάθε του κίνηση γεννά εφιαλτικά ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του.

Απαιτούμε άμεση διενέργεια εισαγγελικής έρευνας που να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του κρατούμενου και να αποδοθούν ευθύνες στους υπαιτίους. Σε ένα κράτος δικαίου δεν μπορούν να χάνουν τη ζωή τους άνθρωποι που βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχό του».
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: