Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» - Φωτορεπορτάζ


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η άνευ προηγουμένου κοσμοσυρροή σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα».

Χιλιάδες δημότες που θέλουν μια πραγματική αλλαγή στον δήμο της Αθήνας έστειλαν μαζικά το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή θα διοικήσει την πρωτεύουσα της Ελλάδας και πως ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είτε μέσα είτε έξω από την φυλακή θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων!

Να τονιστεί πως εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής ήταν καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης όρθιοι και εκτός αίθουσας, καθώς η μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων του «Τιτάνια» αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το πλήθος των υποστηρικτών.

Την εκδήλωση άνοιξε η κοινωνική λειτουργός Μαρία Ζαπάντη, η οποία τόνισε πως νέοι άνθρωποι, μορφωμένοι με όρεξη για δουλειά στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» για να γίνει η πόλη ξανά πρωτεύουσα των Ελλήνων.

Ο γυμναστής Μενέλαος Σωτηρόπουλος επισήμανε την σημασία της άθλησης για την νεολαία της Αθήνας.

Η οικονομολόγος Αγγελική Γεννατά ανέλυσε τις κινήσεις που θα κάνει η «Ελληνική Αυγή», ώστε να επέλθει κάθαρση στον Δήμο Αθηναίων.

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Χρήστος Γούδης επισήμανε τις θέσεις του συνδυασμού για την ανάδειξη του αρχαίου κλέους της πόλης των Αθηνών.

Η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου αναφέρθηκε στην κοινωνική μέριμνα προς τους συμπολίτες μας που υποφέρουν από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο Συναγωνιστής Νίκος Κουκουλάρης μίλησε για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τον συμβολισμό του αθάνατου μνημείου του Παρθενώνα.

Ο Περικλής Δημητρίου μετέφερε το μήνυμα του Αγώνα και της Νίκης από την δοκιμαζόμενη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η νομικός Δήμητρα Βελέντζα δήλωσε πως οι υποψήφιοι της «Ελληνικής Αυγής» είναι άνθρωποι του μόχθου και γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα της πόλης.

Ο υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος, καταγόμενος από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, Βασίλης Ασημακόπουλος τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή υποστήριξε τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα ηθικά και υλικά.

Ο εκδότης Γιάννης Σχοινάς δήλωσε πως ως Έλληνας Εθνικιστής συντάσσεται με τους Έλληνες Εθνικιστές της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», καθώς θεωρεί χρέος του να δώσει τον Αγώνα με τα υπερήφανα νιάτα κόντρα στο σάπιο καθεστώς της κλεπτοκρατίας.

Ο νομικός Χριστόφορος Τσάγκας τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την «Ελληνική Αυγή» να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές, όπου και θα θριαμβεύσουν!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως δεν θα ξεμπλέξουν με την Χρυσή Αυγή, γιατί αυτή την στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η ψυχή του Έλληνα, η φωνή της αντίστασης κόντρα σε κλεπτοκράτες και υποτακτικούς ξένων τοκογλύφων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ελληνική Αυγή» Ηλίας Κασιδιάρης ανέγνωσε αρχικά το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως η ενότητα του κόμματος είναι συμπαγής και η λάσπη των διεφθαρμένων ΜΜΕ επιστρέφεται!

Ο Συναγωνιστής ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού, τονίζοντας πως η νέα δημοτική αρχή θα χτυπήσει τους τραπεζίτες, τους νταβατζήδες – εργολάβους και τα καρτέλ των σούπερ μάρκετ με οποιοδήποτε τίμημα.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: