Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο βόθρος του Μαξίμου προαναγγέλλει φυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής εντός δεκαημέρου!

Ο βόθρος του Μαξίμου προαναγγέλλει φυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής εντός δεκαημέρου!
Είναι γνωστό τοις πάσι πως η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου κατόπιν άνωθεν εντολών έχει καταλύσει Πολίτευμα και Δικαιοσύνη, οργανώνοντας τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Η κλίκα του Σαμαρά (Δένδιας, Αθανασίου, Βορίδης) έχει πρωτοστατήσει στην πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στα υπόγεια του Μαξίμου, όπου οι μηχανορράφοι δουλεύουν νυχθημερόν για να βγάλουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών διαρρέουν τώρα τις προειλημμένες όπως φαίνεται δικαστικές αποφάσεις σχετικά με τα αιτήματα άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Πριν ακόμα απολογηθούν ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πριν αποφασίσει σχετικά με την άρση ή μη της ασυλίας τους η Ολομέλεια της Βουλής και πριν ακόμα απολογηθούν ενώπιον των ανακριτριών τα φερέφωνα του Μαξίμου προεξοφλούν νέες φυλακίσεις!
Στην τελευταία σελίδα του ένθετου περιοδικού Secret της ναυαρχίδας παραπληροφόρησης του Μαξίμου "Παραπολιτικά" ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης γράφει χαρακτηριστικά: "Προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα έχουμε μέσα στο επόμενο δεκαήμερο".

Είναι ξεκάθαρο ακόμα και στον πιο αφελή και αδαή πως οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής ενορχηστρώνονται από τα υπόγεια του Μαξίμου, αφού αυτό το παραδέχονται ακόμα και τα φερέφωνά τους.
Η χούντα Σαμαρά έχει καταλύσει το Πολίτευμα και την Δικαιοσύνη και η τιμωρία της θα έρθει από τον ελληνικό λαό στις ερχόμενες εκλογές. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!
Υ.Γ.: Θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κουρτάκης κάνει προαναγγελία προφυλακίσεων. Το ίδιο είχε συμβεί και στις 2 Δεκεμβρίου του 2013 με τις προφυλακίσεις να λαμβάνουν χώρα 2 μήνες μετά. Η 1η Δεκεμβρίου πρέπει να είναι η μέρα που έγινε το τηλέφωνο από τον Σαμαρά ή τον Αθανασίου προς τις ανακρίτριες ή την προϊσταμένη τους και ο Κουρτάκης έσπευσε να το γράψει στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: