Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Σείστηκε ο Ασπρόπυργος από την παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής” - Φωτορεπορτάζ

Σείστηκε ο Ασπρόπυργος από την παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής” - Φωτορεπορτάζ
Στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, μια αίθουσα που αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, η "Ελληνική Αυγή για την Αττική" παρουσίασε την πρόταση του συνδυασμού για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της "Ελληνικής Αυγής για την Αττική" και κυρίως για το μείζον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που αποτελεί "φιλέτο" για τους ιδιώτες μεγαλοεργολάβους.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Ιωάννης Κωνσταντινίδης τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές και οι υποψήφιοί της δεν πτοούνται από τις διώξεις και την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους, γιατί είναι επιλογή τους να σταθούν με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα στον ελληνικό λαό.


Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Θεόδωρος Τσέλας τόνισε τα προβλήματα που δημιουργούνται στο περιβάλλον από την κυβερνητική αδιαφορία στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηλίας Παναγιώταρος ανέλυσε το όλο ζήτημα, επισημαίνοντας πως η "Ελληνική Αυγή" δεν θα κάνει τα χατίρια των μεγαοεργολάβων - νταβατζήδων, αλλά θα διαχειριστεί το ζήτημα προς όφελος του ελληνικού λαού.


Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας πως ένας "Ιούδας" μπορεί να εγκατέλειψε τον πολιτικό Αγώνα, αλλά εκατομμύρια Έλληνες δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω και με μπροστάρη τον Αρχηγό και τους λοιπούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής που υφίστανται πολικές διώξεις θα δώσουν την μάχη ασυμβίβαστοι μέχρι την τελική Νίκη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: