Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

“Λάδι” έβγαλε η Βουλή τον Γιακουμάτο - Δεν ήταν Χρυσαυγίτης!

“Λάδι” έβγαλε η Βουλή τον Γιακουμάτο - Δεν ήταν Χρυσαυγίτης!
Παρότι ο βουλευτής της ψοφοδεξιάς ΝΔ ισχυρίστηκε πως η δίωξή του είναι πολιτική, διαψεύστηκε πανηγυρικά, καθώς οι πολιτικάντηδες συνέταιροί του ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας του.
Ο λόγος; Μην ψάχνετε αιτιολόγηση, αρκεί το ότι δεν είναι Χρυσαυγίτης.
Η υπόθεση Γιακουμάτου αφορούσε φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας, ο οποίος ανήκει στη σύζυγο και τον αδερφό του, με τον οποίο συνεργαζόταν ο βουλευτής. Με ψήφους 68 υπέρ, 125 κατά και 14 παρών, ο «πολιτικά διωκόμενος» (κατά δήλωσή του) νεοδημοκράτης, δικαιώθηκε πανηγυρικά, όχι βεβαίως από την δικαιοσύνη αλλά από τους πολιτικάντηδες συναδέλφους του.
Από την Ολομέλεια ο Γιακουμάτος είχε ισχυριστεί πως πρόκειται περί πολιτικής δίωξης. Επισήμανε μάλιστα τα εξής: «ποιοι είναι οι πολιτικοί προϊστάμενοι της οικονομικής αστυνομίας; Ο κ. Ανδρεουλάκος και ο κ. Δένδιας. Συγχαρητήρια που βρήκατε τη «λίστα Λαγκάρντ», που πιάσατε τον Ξηρό και πήγατε την κυρά- Λένη στο αυτόφωρο. Ντρέπομαι. Αυτή η Δημοκρατία δεν είναι καλή».
Αυτή η ίδια «δημοκρατία» διατήρησε την βουλευτική ασυλία του Γιακουμάτου, οπότε ο βουλευτής της ψοφοδεξιάς θα πρέπει να προχωρήσει σε διορθωτική δήλωση για τη «νίκη της δημοκρατίας».
Την ίδια στιγμή, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά είναι ένα βήμα πριν την προφυλάκιση του συνόλου σχεδόν της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής, σε μια πολιτική σκευωρία που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της σοβιετικού τύπου πολιτικής δίωξης.
Φυσιολογικότατα, ως εκ τούτου, ο Ελληνικός Λαός θα στείλει τον Μάιο το ηχηρότατο μήνυμά του: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: