Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ: «ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ»...!!!


Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Το ομολογεί η συντριπτική πλειοψηφία του νομικού κόσμου αυτής της χώρας. Το ομολογούν εμμέσως πλην σαφώς και οι καθ' έξιν συκοφάντες μας στα ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" (Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, σελίδα 19), δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο "ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ" του Δ. Μητρόπουλου από το οποίο και το εξής:

"Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέσα σε γενική κατάπληξη στο εσωτερικό και με τους ξένους δημοσιογράφους που συνέρρεαν στην Αθήνα να μη πιστεύουν στα μάτια και στα αφτιά τους, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής κλείστηκε στη φυλακή με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής συμμορίας…".
Προς τι η "ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ", εάν και εφόσον, όπως ισχυρίζονται ΜΜΕ και πολιτικοί, η δίωξή μας υπήρξε ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ και ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ; Σημειώνεται ότι η δολοφονία Φύσσα έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου και η σύλληψή μας αποφασίστηκε στις 28,δέκα ολόκληρες ημέρες μετά…
Στην συνέχεια του άρθρου του ο συντάκτης των "ΝΕΩΝ" αναφερόμενος στην συνέχιση και επέκταση της διώξεως κατά της Χρυσής Αυγής γράφει χαρακτηριστικά: "...Χρειάζονται, βέβαια, κάποια νομικά ακροβατικά – όπως χρειάστηκαν και τον περασμένο Σεπτέμβριο – αλλά το ζητούν επίμονα και οι ξένοι. Κοινώς, Βερολίνο και Βρυξέλλες δεν θέλουν μόλυνση του Ευρωκοινοβουλίου από εκλεγμένους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής".

Το ομολογούν και οι ίδιοι λοιπόν: Με "ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ" μας έβαλαν φυλακή και με "ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ" επιδιώκουν να μας θέσουν εκτός εκλογών. Όπως ευθέως ομολογούν επίσης ότι…
"ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ"…

Ποιος θα κάνει όμως αυτά τα "ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ" το γράφει ο ίδιος ο αρθρογράφος στην τελευταία παράγραφο του κειμένου του, στην οποία τονίζει:

"Εν πολλοίς, οι δικαστές θα αποτελειώσουν τη Χρυσή Αυγή ως οργάνωση και τα κόμματα θα επιχειρήσουν να κανιβαλίσουν τη βάση της."

Τι άλλο να προσθέσω εγώ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

Νίκος Γ. Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: