Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Φωτογραφίες ντοκουμέντο καίνε την ΝΔ - Βουλευτής εκπαιδεύει με όπλα ολόκληρο τάγμα εφόδου

Κάπως έτσι θα ήταν η είδηση στα ελεγχόμενα ΜΜΕ αν εφάρμοζαν για την ΝΔ την ίδια τακτική προπαγάνδας που χρησιμοποιούν για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε τον βουλευτή και πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Λυκουρέντζο να κρατάει ένα πυροβόλο όπλο και να συμμετέχει σε χειμερινή παραστρατιωτική εκπαίδευση που διοργάνωσε το κόμμα του με απώτερο σκοπό την κατάλυση του πολιτεύματος. Μαζί του είναι ένας άγνωστος άνδρας προφανώς έμπειρος εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών, ο οποίος στην συνέχεια θα μάθει μυστικές τεχνικές μάχης στο τάγμα εφόδου της ΝΔ που κρύβεται πίσω από τον βουλευτή και περιμένει ντυμένο στα χακί με ανυπομονησία να διδαχθεί αυτές τις δολοφονικές τεχνικές. Στα δεξιά των φωτογραφιών υπάρχουν και κάποια αυτοκίνητα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να διδαχθούν τα μέλη των ταγμάτων εφόδου της ΝΔ τεχνικές καταδίωξης μέσα στις πόλεις. 

Η ενδυμασία του βουλευτή ξεχωρίζει από το υπόλοιπο τάγμα διότι έχει ανώτερο βαθμό και το μαύρο σημαίνει ότι είναι ένας ελεύθερος σκοπευτής που έχει την αρμοδιότητα να δίνει την χαριστική βολή στους αντιπάλους τους. Μάλιστα το όπλο που χρησιμοποιούν μπορεί να μοιάζει κυνηγητική καραμπίνα αλλά στην ουσία είναι ένα νέου είδους καλάσνικοφ το οποίο χρησιμοποιούν εγκληματικές οργανώσεις για την διάπραξη ληστειών και άλλων κακουργηματικών πράξεων. Όσο για πεδίο βολής είναι ένας μυστικός χώρος κάπου στην ορεινή Αρκαδία όπου οι Νεοδημοκράτες έχουν αποθηκεύσει τον μυστικό υπεροπλοστάσιο με τα μπαζούκας και τα αντιαρματικά.»   
Με κάτι τέτοια ψέματα όπως τα παραπάνω η κυβέρνηση με την συνδρομή των πληρωμένων κονδυλοφόρων έχει φυλακίσει τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκο και ακόμα πέντε βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, ενώ παράλληλα διώκει ολόκληρη την κοινοβουλευτική ομάδα.
Δυστυχώς γι’αυτούς ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει την άθλια προπαγάνδα τους και τον Μάιο με την ψήφο του θα τους δείξει τον δρόμο προς την έξοδο! 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: