Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ: 35.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ!

images
Σε προηγούμενο δημοσίευμά μας γράψαμε ότι οι μισοί ένστολοι θα πάρουν αυτό το προεκλογικό επίδομα από το «πρωτογενές πλεόνασμα» για να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Λάθος! Δε θα το πάρουν ούτε οι μισοί!
Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, το επίδομα θα το πάρουν 25.000 αστυνομικοί και δε θα το πάρουν 35.000. Ιδού:  
«Με λύπη βλέπουμε κ α θ η μ ε ρ ι ν ά τις ανακοινώσεις των Μ.Μ.Ε. οι οποίες εν μέρει βασίζονται και αιτιάζονται δυστυχώς στις κυβερνητικές εξαγγελίες για την υλοποίηση της περίφημης οικονομικής «ε ν ί σ χ υ σ η ς» των αδικημένων και ευπαθών ομάδων στις οποίες έχει αναντίρρητα αποδειχθεί ότι ανήκει το σύνολο των Αστυνομικών και ιδιαίτερα το σύνολο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
Σχετικά με τις ανακοινώσεις των Μ.Μ.Ε και ότι αφορά το ρεπορταζιακό ενδιαφέρον για ενίσχυση 25.000 περίπου Αστυνομικών αναμένουμε από τα Μ.Μ.Ε να προβάλλουν την πλήρη αλήθεια η οποία είναι  η εξής όσον αφορά τους Αστυνομικούς και η οποία συνοψίζεται στην παρακάτω φράση:
«35.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ  ΤΑ  ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ!».
(ΥΓ): Μήπως η επιχείρηση «εξαγορά ψήφων» (και με ψίχουλα…) εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο φιάσκο Αντωνάκη; Μήπως θα σε μαυρίσουν ακόμα κι αυτοί που είχαν σκοπό να σε ψηφίσουν; Και τι θα ψηφίσουν άραγε; Χρυσή Αυγή, μήπως;
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: