Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Πάνω από 200 παράνομα τζαμιά στην Αθήνα ομολογεί το υπουργείο Παιδείας

Πάνω από 200 παράνομα τζαμιά στην Αθήνα ομολογεί το υπουργείο Παιδείας
Παραδοχή εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, συνιστά επί της ουσίας η ομολογία της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας περί της ύπαρξης άνω των 200 μουσουλμανικών χώρων λατρείας στην Αθήνα.
Μάλιστα η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων επιδιώκει τώρα να θέσει κάποια τάξη στην εμφάνιση και λειτουργία των ανωτέρω παράνομων τζαμιών, επιβάλλοντας όρους και προϋποθέσεις επί της ίδρυσης και λειτουργίας τους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, διαμορφώνεται νομοθετικό πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο τα τζαμιά αυτά θα πάψουν να είναι κρυφά.
Θα επιβάλλεται η ανάρτηση ταμπέλας με τα στοιχεία της θρησκευτικής κοινότητας που θα κάνει χρήση του χώρου, ενώ προϋπόθεση για τη λήψη νόμιμης άδειας θα είναι η υποβολή αίτησης για τον μέγιστο αριθμό πιστών. Επιπλέον, στην άδεια θα αναγράφονται και οι διευθύνσεις με τα πλήρη στοιχεία των αιτούντων, ενώ παράλληλα θα απαιτείται η ακριβής περιγραφή του θρησκεύματος, θα πρέπει να υπάρχει ο νόμιμος τίτλος ιδιοκτησίας του χώρου λατρείας, βεβαίωση της πολεοδομίας ότι ο χώρος θα λειτουργεί ως ευκτήριος οίκος, βεβαίωση από ιδιώτη μηχανικό για το εάν ο τόπος λατρείας μπορεί να φιλοξενήσει τον αριθμό των ατόμων που ζητείται. Επιπροσθέτως θα ζητείται έγγραφο της υγειονομικής υπηρεσίας, πιστοποιητικό πυροπροστασίας και βεβαίωση μηχανικού για ηχομόνωση.
Όλα τα ανωτέρω βεβαίως έρχονται σε πλήρη και καταφανή αντίθεση με εκείνα τα οποία υποστήριζε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προκειμένου να πείσει την ελληνική κοινή γνώμη επί της αναγκαιότητας της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό. Στις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής και του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι κυβερνητικοί παράγοντες αλλά και τα κόμματα της αριστεράς αντέτειναν πως περιορίζονται οι θρησκευτικές ελευθερίες των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, για τους οποίους το Κράτος όφειλε να παρέμβει ούτως ώστε να αποκτήσουν τον δικό τους χώρο λατρείας.
Επίσημα πλέον αποδεικνύεται πως οι συγκεκριμένες αιτιάσεις ήταν ψευδείς και παραπλανητικές. Οι μουσουλμάνοι λαθροεισβολείς διέθεταν ήδη και με την απόλυτη ανοχή του αντεθνικού Καθεστώτος, τους δικούς τους παράνομους χώρους λατρείας, τα λεγόμενα «κρυφά τζαμιά», τα οποία μάλιστα φυλάσσονται από την αστυνομία! Συνεπώς η απόφαση ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό, αποτελεί την πειθήνια υπακοή της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά στις απαιτήσεις του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος και ανακίνησε το ζήτημα απαιτώντας από τον δουλοπρεπή Σαμαρά την άμεση ικανοποίηση, την οποία εν τέλει έλαβε.
Καθίσταται σαφές, πως η δημιουργία του ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού πολιτισμού, συνιστά επίδειξη ισχύος του Ισλάμ προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Επίδειξη ισχύος την οποία ενθαρρύνει μια ψοφοδεής κυβέρνηση πατριδοκάπηλων και υπηρετών των ξένων, η οποία περιφρονεί τον Ελληνικό Λαό και την θέλησή του.
Ιδού ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η Νίκη της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" θα αποτελεί επί της ουσίας και θρίαμβο της ελληνικής λαϊκής θέλησης, ενάντια σ' εκείνους που σχεδιάζουν και εκτελούν την ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: