Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ειδήσεις για λοβοτομημένους στον ΑΝΤ1: Το ίδιο παραμύθι με το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής από το... Google! ΒΙΝΤΕΟ

Ειδήσεις για λοβοτομημένους στον ΑΝΤ1: Το ίδιο παραμύθι με το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής από το... Google! ΒΙΝΤΕΟ
Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κατά το παρελθόν έχει δώσει δείγματα γραφής εμπάθειας, μονομέρειας, παραπληροφόρησης, υπερβολής, ψεύδους και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας κατά της Χρυσής Αυγής. Χθες, όμως ξεπέρασε τον κακό του εαυτό και έδωσε ρεσιτάλ!
Το θέμα με τις φωτογραφίες από το Google που βρέθηκαν σε υπολογιστές ανθρώπων της Χρυσής Αυγής (και αποτελούν υλικό της δικογραφίας και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που παρανόμως διαρρέονται στον Τύπο) το έχουμε εξαντλήσει.
Με πολλαπλές αναρτήσεις έχουμε αποδείξει πως οι εν λόγω φωτογραφίες που αποτελούν τα "αδιάσειστα" και "συγκλονιστικά" ντοκουμέντα κατά της Χρυσής Αυγής που απεικονίζουν όπλα και ασκήσεις δεν είναι φωτογραφίες που τράβηξαν οι κατηγορούμενοι, αλλά ψηφιακές εικόνες του Google.

Κατά συνέπεια και η εν λόγω φωτογραφία με τα δεκάδες όπλα που πολυσυζητήθηκε και υπερπροβλήθηκε είναι μια εικόνα από το διαδίκτυο και αυτό είναι αυταπόδεικτο. Το γεγονός πως βρέθηκε σε έναν υπολογιστή, δεν σημαίνει ότι ο κάτοχος του υπολογιστή έχει τραβήξει την φωτογραφία, πολύ περισσότερο να έχει στην κατοχή του και τα συγκεκριμένα όπλα.
Αν είχε βρεθεί έστω ένα τουφέκι, θα το βλέπαμε συνέχεια στα δελτία των τσοντοκάναλων. Δυστυχώς, γι΄ αυτούς υπάρχουν μόνο 2-3 νόμιμα όπλα και τίποτα από τα μυθεύματα που διακινούσαν. Έτσι, επειδή δεν βρήκαν πραγματικά όπλα για να στοιχειοθετήσουν την "εγκληματική οργάνωση", προβάλλουν τα... ψηφιακά όπλα δηλαδή εικόνες διαδικτύου.
Έλεγε χθες το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για λοβοτομημένους: "Όμως για τα όπλα (ο Ηλίας Κασιδιάρης) δεν είπε κουβέντα...". Και έδειχνε ξανά και ξανά την ίδια εικόνα!
Μα καλά δεν ντρέπονται; Δεν έχουν λίγο τσίπα; Η Μαρία Χούκλη, η οποία θέλει να λέγεται έγκριτη και σοβαρή δημοσιογράφος δεν νιώθει ντροπή να προλογίζει ένα τέτοιο θέμα και να το θεωρεί ρεπορτάζ; Το έχουμε πει και το έχουμε αποδείξει τόσες φορές: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE!
Σε τι κοινό νομίζετε ότι απευθύνεστε; Ούτε ηλίθιοι, ούτε αδαείς, ούτε πεντάχρονα παιδιά δεν πιστεύουν πια τα ψέμματά σας. Δεν είστε ικανοί ούτε μαύρη προπαγάνδα να κάνετε, ούτε ψέματα να πείτε. Επιβεβαιώνετε απλά για πολλοστή φορά την γελοιότητά σας. Σας παραδίδουμε στην χλεύη του κοινού!
Όταν αυτή η πομφόλυγα των πολιτικών διώξεων με τα ανύπαρκτα στοιχεία σκάσει και έντιμοι δικαστές βροντοφωνάξουν το "ΑΘΩΟΣ", οι επόμενοι που θα κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα είναι οι σκευωροί και τα παπαγαλάκια τους!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: