Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ύποπτος εθνικής προδοσίας ο Τζέφρυ; Περίεργες δηλώσεις υπέρ των ΜΚΟ

Ύποπτος εθνικής προδοσίας ο Τζέφρυ; Περίεργες δηλώσεις υπέρ των ΜΚΟ
Όση ευφυΐα του λείπει την αναπληρώνει σε θρασύτητα. Ο λόγος, φυσικά, για τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος δεν είπε κουβέντα για την χρηματοδότηση των ΜΚΟ και ιδιαίτερα γι αυτήν στην οποία εμπλέκεται ο πρώην σύμβουλος του Άλεξ Ρόντος. Αντιθέτως, με το γνωστό απύθμενο θράσος που τον διέπει, υποστήριξε ότι «έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και δημιούργησαν προσβάσεις σε όλα τα Βαλκάνια». Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας πει ο Τζέφρυ τι είδους «καθοριστικό ρόλο» έπαιξαν οι ΜΚΟ στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
Αυτό, πάντως, το οποίο γνωρίζουμε είναι ότι επί θητείας του Τζέφρυ, αρχικά ως υπουργός Εξωτερικών και μετέπειτα ως πρωθυπουργός, έγιναν τεράστιες υποχωρήσεις από πλευράς Ελλάδας στις τουρκικές προκλήσεις με αποτέλεσμα την σημερινή πλήρη αποθράσυνσή τους. Με βάση αυτά τα δεδομένα θα πρέπει ο Τζέφρυ να δώσει εξηγήσεις για τι ακριβώς έκαναν οι ΜΚΟ σε σχέση με την Τουρκία.
Μήπως δόθηκαν σ’ αυτές απόρρητα εθνικά σχέδια ή στοιχεία, ώστε να παίξουν τον «καθοριστικό ρόλο» που ανέφερε ο Τζέφρυ; Αν κρίνουμε από τα έργα και τις ημέρες του απίθανου αυτού εθνομηδενιστή δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο.
Βεβαίως, ο Τζέφρυ δεν έχει λόγο να ανησυχεί για την τύχη του. Όχι βεβαίως γιατί, όπως μπορούν να υποθέσουν αρκετοί, είναι άτομο το οποίο δεν δύναται να αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω του. Αλλά γιατί είναι μέρος του «συνταγματικού τόξου» και όχι Χρυσαυγίτης, για να ανησυχεί για ενδεχόμενη κατηγορία εναντίον του και άρση της ασυλίας του. Το ανθρωπάκι αυτό, με την ρευστή εθνική συνείδηση, κατέστρεψε μια Χώρα την οποία ποτέ δεν αγάπησε και φτωχοποίησε τον Ελληνικό Λαό στον οποίο ποτέ δεν ανήκε και δεν τον κατάλαβε.
Αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα ενός πολυπολιτισμικού προϊόντος με άεθνη καταγωγή και συνείδηση, άθεου και ανεπάγγελτου. Οι εισαγγελείς, οι οποίοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με απολύτως πολιτικά και όχι ποινικά κριτήρια, δεν έχουν το σθένος «να καθίσουν στο σκαμνί» τον εθνικό αυτόν ολετήρα που αποδεδειγμένα μισεί καθετί το Ελληνικό.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά, που δείχνουν τον στρεβλό δρόμο της κατεχόμενης Ελλάδας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: