Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Οι Δημαρχαίοι μας θέλουν να ψηφίσουν οι μετανάστες! Γιατί άραγε;

kede
Θέλουν να μας τρελλάνουν τελείως!
Τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει ένα θέμα, κυριολεκτικά από το "πουθενά" σχετικά με την ψήφο των (λάθρο)μεταναστών στις επερχόμενες εκλογές. Το λάθρο είναι σε παρένθεση γιατί ακόμη και εάν κάποιοι έχουν νομιμοποιηθεί με τις διάφορες απανωτές μαζικές νομιμοποιήσεις που τελικά απαγορεύθηκαν από την ΕΕ, ήταν αρχικά λαθραίοι και ως τέτοιοι μπήκαν στην χώρα μας. Ενώ λοιπόν το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει τελεσίδικα κρίνει ως αντισυνταγματικό τον νόμο που τους έδινε ψήφο, διάφορες συνιστώσες της αριστεράς, μεταξύ των οποίων και το συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ, θέλουν να εξασφαλίσουν την ψήφο των μεταναστών.
Τώρα σε αυτές τις φωνές προστέθηκε και η ΚΕΔΕ, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, η οποία μας πληροφορέι ότι για να είναι... έγκυρες οι εκλογές πρέπει να ψηφίσουν οι (λάθρο)μετανάστες.
Διαβάστε τι γράφουν συστημικά μέσα ενημέρωσης: Προ ημερών η ΚΕΔΕ κάλεσε σε ειλικρινή διάλογο την κυβέρνηση και τα κόμματα προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις που θα διασφαλίσουν το κύρος και τη νομιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεδομένης της απόφασης του Συμβούλιου της Επικρατείας, το οποίο έκρινε αντισυνταγματικό το δικαίωμα ψήφου των μεταναστών.
Έχει ξεκαθαρίσει πάντως πως πάγια θέση της τοπικής αυτοδιοίκησης ήταν και παραμένει στο πλαίσιο της μεταναστευτικής πολιτικής «να ισχύσει το δικαίωμα του εκλέγειν για τους μετανάστες».
Υπενθύμισε μάλιστα πως το δικαίωμα αυτό δόθηκε με τις πρώτες εκλογές του «Καλλικράτη», οπότε «ψήφισε μικρός, βέβαια, αριθμός μεταναστών».
Ε βέβαια, οι Δημαρχαίοι θέλουν να εξασφαλίσουν την πελατεία τους!
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: