Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΟ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Συναγωνιστής βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης ως ειδικός αγορητής σε ένα νομοσχέδιο που αφορά την ψήφο στις Ευρωεκλογές των ευρωπαίων πολιτών, στο οποίο (πάντα αντιδεοντολογικά) η κυβέρνηση έβαλε και κάποιες άσχετες τροπολογίες ανέδειξε τον χαμαιλεοντισμό του Μάκη Βορίδη...

Κατ’ αρχήν δήλωσε «παρών» σε δύο τροπολογίες για την ΕΛΒΟ και την ΕΑΒ, οι οποίες λόγω του μνημονίου βρίσκονται σε διάλυση, αφετέρου υπερψήφισε την τροπολογία για την απαγόρευση ψήφου σε λαθρομετανάστες στις τοπικές εκλογές, ενώ καταψήφισε την τροπολογία για την χορήγηση κρατικών αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση της Γενικής Γραμματείας συντονισμού του κυβερνητικού έργου.
Τέλος, θέλοντας να αποδείξει στον μόνιμο υβριστή και συκοφάντη του Κινήματός μας Μάκη Βορίδη το πώς γλύφει εκεί που μέχρι χθες έφτυνε, παρέθεσε αποσπάσματα από ομιλία που έκανε στο κοινοβούλιο το 2012 ως βουλευτής του αποκόμματος Καρατζαφέρη.
Ιδού κάποιες ενδεικτικές ατάκες: «υπερασπιζόμαστε την εθνική κοινωνία, δεν πιστεύουμε στην πολυπολιτισμικότητα και γι΄ αυτό  μας υβρίζετε. Η εθνικότητα δεν παίζει ρόλο; Θα τα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Η ανατροπή τους θα είναι επώδυνη και επαχθής…».
Ο Συναγωνιστής Κουκούτσης κατέληξε: Να γιατί σας αξίζει φίλτατε Μαυρουδή η ψοφοδεξιά. Μαζί της θα σβήσει και το δικό σας χλωμό αστέρι όσο και να σας στηρίξουν οι μεγαλοεκδότες και η μπουρζουαζία που δεν σας χαλάνε χατίρι. Αλλά να σας αρέσουν τόσο οι τραβεστί πολιτικές δεν το φανταζόμασταν, παρ’ όλο που ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από το ατσαλάκωτο μειδίαμα σας. Το ζήτημα είναι να το μάθει ΟΛΟΣ ο Ελληνικός λαός.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: