Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αγροτών σε ολόκληρη τη χώρα

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό όλων των Ελλήνων που μάχονται ενάντια στη Χούντα του Μνημονίου, που ξεπουλά την Ελλάδα και φτωχοποιεί τους Έλληνες. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση των αγροτικών κινητοποιήσεων, όπου οι Έλληνες αγρότες, η ραχοκοκκαλιά του Ελληνικού Έθνους, μάχονται για την επιβίωση τους, έναντι μίας ανάλγητης, αντεθνικής κυβέρνησης.
Χαλκιδική

Προ ημερών, κατόπιν πρόσκλησης εκ μέρους των αγροτών της περιοχής, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Ε. Χαλκιδικής στο μπλόκο Βραστάμων Χαλκιδικής, παρουσία και του γραμματέα της Ν.Ε. και υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Συναγωνιστή Κοσμά Ήλκου. Οι Συναγωνιστές ενημερώθηκαν για τα γενικότερα και ειδικά προβλήματα της περιοχής. Δηλώσανε την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών της περιοχής, υπό την πάγια προϋπόθεση ότι θα αποφευχθεί η οποιαδήποτε σύγκρουση μεταξύ κοινωνικών τάξεων, πράγμα στο οποίο οι αγρότες συμφώνησαν, γνωρίζοντας πως τα προβλήματα του κλάδου τους απορρέουν από τις αποτυχημένες μνημονιακές πολιτικές. Οι Συναγωνιστές είχαν επίσης την ευκαιρία να αναπτύξουν τις βασικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για την έξοδο από την κρίση μέσω της πραγματικής ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. 
Πιερία

Πολυπληθές κλιμάκιο της Τ.Ο. Πιερίας παραβρέθηκε στο πλευρό των αγροτών του νομού και δήλωσε συμπαράσταση στους αγρότες ενάντια στην αναλγησία της μνημονιακής χούντας. Η αποδοχή εκ μέρους των αγροτών ήταν πολύ θερμή, σε αντίθεση με την υποδοχή που επιφύλαξαν οι αγρότες στο ΠΑΜΕ, το οποίο έδιωξαν κακήν κακώς μόλις έκανε αισθητή την παρουσία του, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να καπελώσει την διαμαρτυρία των Ελλήνων αγροτών. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κίνημα που ο Ελληνικός λαός μπορεί να εμπιστευτεί, και οι μόνοι που δεν μπορούν να το χωνέψουν είναι τα βολεμένα γαλαζοπράσινα τρωκτικά. «Δεν θα πατήσει κανείς το πόδι του εδώ» ήταν χαρακτηριστικά τα βροντόφωνα λόγια των αγροτών.
Κάτω Αχαΐα

Στο μπλόκο των αγροτών στην Κάτω Αχαΐα βρέθηκε χθες βράδυ κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή αποτελούμενο από τον βουλευτή Αιτωλ/νίας και τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης, Κων/νο Μπαρμπαρούση, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Χρήστο Ρήγα, την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη για το νομό Αχαΐας Γεωργία (Γιούλη) Κοκκότη, τον υποψήφιο δήμαρχο Κάτω Αχαΐας Γεώργιο Τσούση και τον Συναγωνιστή Αναστάσιο Γιαχαλή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναγωνιστές, σε σύγκριση με τις άλλες αντιπροσωπείες των λοιπών απο-κομμάτων,  ήταν οι μόνοι που έγιναν δεκτοί από τους αγανακτισμένους αγρότες και έγιναν γνώστες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η αγροτική παραγωγή από την ακρίβεια των πρώτων υλών (καύσιμα, λιπάσματα, κ.λ.π.) και την υπερφορολόγηση του αγροτικού πλούτου.
Ο συναγωνιστής Κων/νος Μπαρμπαρούσης, αφού πήρε εγγράφως τα αιτήματα των αγροτών, δήλωσε ότι θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους και πάντα στη διάθεσή τους για τη στήριξη των αγροτικών πληθυσμών της χώρας. Επεσήμανε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη και ζήτησε δια του υποψηφίου Περιφερειάρχη, αλλά και διοικητικού Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα, Χρήστου Ρήγα, τη διαρκή ενημέρωση για κάθε νεώτερο που θα προκύπτει.
Όπως ζήτησε και ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν θα χαλαρώσουμε ούτε στιγμή τις δυναμικές κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις σε κάθε τομέα. Ο αγώνας είναι δύσκολος και ο δρόμος τραχύς, αλλά από το συνεχή αυτό αγώνα θα βγούμε νικητές. Αυτό το χρωστάμε σε μας, αυτό το χρωστάμε στις οικογένειές μας και στα παιδιά μας, αυτό το χρωστάμε στον καρπερό τόπο μας, στην ευλογημένη μας Ελλάδα".
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: