Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο εκπρόσωπος Τύπου στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” για το συνταγματικό πραξικόπημα - ΒΙΝΤΕΟ

Δικαστικό πραξικόπημα για να ξηλωθεί η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε μιλώντας στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης, μετά το αίτημα των δύο εγκάθετων ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση, για άρση της ασυλίας ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου.
Για την δική του εξωφρενική και αβάσιμη κατηγορία τόνισε ότι «Στόχος τους είναι να με προφυλακίσουν επειδή έχω δημοσκοπικό ρεύμα για τον δήμο Αθηναίων»«Τα όπλα που βρέθηκαν ήταν όλα νόμιμα και με άδεια και τώρα με καλούν να απολογηθώ με την κατηγορία ότι προμηθεύω με όπλα μια εγκληματική οργάνωση», πρόσθεσε.
Κατήγγειλε κυβερνητικές παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη και συγκεκριμένα τον υπουργό δικαιοσύνης Αθανασίου που ομολόγησε ότι πήρε τηλέφωνο την προϊσταμένη πρωτοδικών την ώρα που ανέκρινε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκο.

Τέλος υποστήριξε ότι και ο Άρειος Πάγος έχει πάρει εντολή να μην αναγνωρίσει την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές με το πρόσχημα ότι δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς του Πολιτεύματος.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: