Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ρέθυμνο:Αλβανοί απήγαγαν Πακιστανό τους όφειλε χρήματα.

Στον ανακριτή κατέληψαν δύο νέοι Αλβανοί 29 και 35 ετών αντίστοιχα με τις κατηγορίες για  ληστεία και παράνομη κατακράτηση σε βάρος ενός  37χρονου apagogiΠακιστανού που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Ρεθύμνου.Ακόμα σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για εκβίαση σε βάρος δύο ανδρώνς ηλικίας 69 και 38 ετών.
Όπως πληροφορηθήκαμε μέσα από το CretaLive, από την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου, μπήκαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπων τους, στο καφενείο ιδιοκτησίας του 69χρονου, όπου βρισκόταν μόνος του, ο 37χρονος Πακιστανός και τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου.
Στη συνέχεια του έδεσαν τα χέρια, κάλυψαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και τον μετέφεραν με φορτηγό, σε ερημική τοποθεσία.
Του πήραν 60 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Με το κλεμμένο κινητό, επικοινώνησαν με τον 38χρονο και εξέφρασαν απειλές κατά της ζωής του 69χρονου, απαιτώντας την καταβολή δεδουλευμένων οφειλών, από προηγούμενες οικοδομικές εργασίες,
Συγκεκριμένα, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 29χρονος αλλοδαπός εκβίαζε τον 69χρονο, εκφράζοντας απειλές κατά τις σωματικής του ακεραιότητας αν δεν του έδινε 32.000 χιλιάδες ευρώ που του οφείλει προ πενταετίας, για οικοδομικές εργασίες σε ξενοδοχειακή μονάδα του 69χρονου.
Άμεσα έγιναν αναζητήσεις από αστυνομικούς, ενώ από την κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες οι δύο συλληφθέντες και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: