Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η… άσπιλη αριστερά: Από την λαθρεμπορία καυσίμων και το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΕ

Η… άσπιλη αριστερά: Από την λαθρεμπορία καυσίμων και το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΕ
Κι άλλος υβριστής της Χρυσής Αυγής σε σκάνδαλο
Πολλές φορές έχουμε ακούσει το ψεύδος ότι η αριστερά είναι… άσπιλη και ότι «δεν έχει κυβερνήσει», ότι δεν έχει βάλει τα «χέρια της στο μέλι». Επί πολλά χρόνια τα συγκεκριμένα ανόητα ψεύδη διακινούνται, προκειμένου να σπρώξουν την χώρα στις νύχια του αμερικανοκομμουνισμού, της αριστεράς που και έχει τα «χέρια μες το μέλι» και δεν προτίθεται να τα βγάλει. Εξασκείται σε «επαναστατική γυμναστική» μόνο και μόνο για να βάζει τους αγανακτισμένους πάλι στις «αγκάλες» του συστήματος της κλεπτοκρατίας.  
Είδαμε χθες την αποκάλυψη του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα κυκλώματα ήταν η αφορμή της εξίσωσης πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, που οδήγησε στην παγωνιά εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας. Αυτό που δεν είχαμε δει έως τώρα είναι ότι πίσω από αυτό το κύκλωμα βρίσκονταν (για άλλη μία φορά…) αριστεροί συνδικαλιστές που πλούτιζαν εις βάρος του Λαού, όπως και τα κόμματα τους.               
Ένας εκ των συλληφθέντων για το εν λόγω σκάνδαλο ήταν και ο Μανώλης Χατζόπουλος. Ο συγκεκριμένος, όπως μας πληροφορεί ο… «Ριζοσπάστης»,  ήταν Υπάλληλος ΥΠΕΚΑ  και πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ, δηλαδή ήταν ένας ερυθρός αρχισυνδικαλιστής. Ο συγκεκριμένος παλιά άνηκε στο ΠΑΣΟΚ, ενώ είχε ενταχθεί εδώ και καιρό στο ΚΚΕ. Αποτελούσε μάλιστα την εμπροσθοφυλακή των υβριστών της Χρυσής Αυγής, καλώντας τον κόσμο να «απομονώσει του νεοναζί της Χρυσής Αυγής». Ας δούμε το άρθρο του στον «Ριζοσπάστη», το «όργανο της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικό Κόμματος Ελλάδας».
Ας «απολαύσουμε» εν τάχει το πόνημα αυτού του εργατοπατέρα:
«Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας, της νιότης και των αγώνων με ιδανικά.
Είμαι εργαζόμενος στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης 30 χρόνια (υπάλληλος στο ΥΠΕΚΑ) και 25 χρόνια εκλεγμένος συνδικαλιστής στο Σύλλογο και την Ομοσπονδία του υπουργείου. Εχω διατελέσει οχτώ χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας και τέσσερα χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων του υπουργείου. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια δράσης υπαλληλικής και συνδικαλιστικής, τώρα, στο τέλος της καριέρας μου, νιώθω αηδιασμένος, απογοητευμένος και προδομένος απ' αυτά που έζησα και την κατάσταση που αντιμετωπίζω και εγώ όπως και όλος ο ελληνικός λαός που ζει τη ζοφερή πολιτική πραγματικότητα που μας επέβαλαν οι μνημονιακές - καπιταλιστικές - νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θέλω να εκφράσω μέσω της εφημερίδας σας την κραυγή αγωνίας μου και να επαναλάβω κωδικοποιημένα σε φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους ότι υπάρχει άλλος δρόμος:
Είναι ο δρόμος με τον οποίο γκρεμίσαμε τις κυβερνήσεις του Παπανδρέου και του Παπαδήμου. Είναι ο δρόμος με τις πανεργατικές απεργίες, με τις καταλήψεις στο Σύνταγμα, αλλά και στα υπουργεία, με την κλιμάκωση της συλλογικής δράσης των εργατών και της νεολαίας. Ετσι σώσαμε ό,τι δεν κατάφεραν ακόμα να λεηλατήσουν, έτσι μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του δρόμου είναι το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα ανατροπής που προτείνει το ΚΚΕ για τη διαγραφή του χρέους, την κρατικοποίηση των τραπεζών με δημόσιο έλεγχο, την έξοδο από το ζουρλομανδύα της λιτότητας του ευρώ. Εμπρός να μαυρίσουμε ξανά τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια τους, να απομονώσουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να κάνουμε επιστροφή αριστερά, απ' όπου ξεκινήσαμε, πιο μαζική και πιο ορμητική, πιο μεγάλη αριθμητικά, αλλά και πιο αιχμηρή πολιτικά, δυναμώνοντας με τη συστράτευσή μας και με την ψήφο μας το ΚΚΕ. Ετσι θα μπορούμε να έρθουμε σε δεσπόζουσα πολιτική θέση εφαρμόζοντας άμεσα μια πολιτική που συνίσταται σε:
-- Ρήξη με το ευρώ και την ΕΕ.
-- Διαγραφή του χρέους.
-- Κρατικοποίηση των τραπεζών χωρίς αποζημίωση με δημόσιο έλεγχο.
-- Απαγόρευση των απολύσεων.
-- Εργατικός έλεγχος σε όλη την κοινωνία.
Να δυναμώσουμε την Αντικαπιταλιστική Αριστερά ψηφίζοντας ΚΚΕ.
Οι Ελληνες δε θα μπορούν πλέον να πουν ότι δεν ήξεραν. Οι Ελληνες δε θα μπορούν πλέον να πουν ότι παραπλανήθηκαν από τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.
Ο πρόεδρος του Γιουρογκρούπ, Γιούνκερ, που αποχωρεί από το αξίωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων αφού καμία κοινωνία δε θα μπορούσε να δεχτεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται, με αρχή τον Ιούλιο.
Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε μέχρι εκεί, αλλά να τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στις κάλπες...
Σε αυτά που όλα εξέφρασα σαν κατάθεση ψυχής, νιώθω ότι γυρίζω μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, σαν φοιτητής της γενιάς του Πολυτεχνείου, στην Ιθάκη μου, από εκεί που πρωτοπίστεψα και ανδρώθηκα πολιτικά και πάντα ζούσα και πίστευα παράπλευρα. Νομίζω ότι με αυτή την υπέρβασή μου να γυρίσω στην αλήθεια και να ξυπνήσω από το λήθαργο, δικαιούμαι ακόμη να έχω ελπίδες.
Συντρόφισσες και σύντροφοι, δεν τελείωσε τίποτε. Τώρα αρχίζουν όλα. Ας είμαστε αισιόδοξοι. Οι κερασιές θα ανθίσουν και φέτος».
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: