Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Σαρώνει ο Παναγιώταρος στην Περιφέρεια Αττικής - Τρέμει το κράτος των εργολάβων

Σαρώνει ο Παναγιώταρος στην Περιφέρεια Αττικής  - Τρέμει το κράτος των εργολάβων
Η Περιφέρεια Αττικής είναι ένα αντικειμενικά μεγάλο στοίχημα για τους απανταχού εργολάβους, γι’ αυτό και έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έως τώρα. Μόνο  και μόνο η ακόλουθη φωτογραφία με τα κονδύλια για την κατασκευή των ΧΥΤΑ, αρκεί για να πείσει ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι για τους εργολάβους μία πολύ σημαντική εκλογική αναμέτρηση.

Σε αυτή την αναμέτρηση έχουν φροντίσει να έχουν πολλούς υποψηφίους με το μέρος τους. Αναφερόμενοι στους έως τούδε σίγουρος, έχουμε τον Σγουρό που διατέλεσε ήδη περιφερειάρχης και η άνωθεν φωτογραφία φέρει την υπογραφή του και την Δούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Δούρου πέραν της θητείας της στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, την περίοδο που υπουργός ήταν ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έδωσε και στις μέρες μας τα διαπιστευτήρια της στους εργολάβους αρνούμενη να πάρει θέση για τα διόδια σε συνέντευξη της στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο».
Υπάρχει, όμως, και μία μοναδική υποψηφιότητα την οποία οι εργολάβοι τρέμουν και μετά βίας παραδέχονται ότι σαρώνει στις κρυφές δημοσκοπήσεις. Στο «Έθνος της Κυριακής» μιλώντας για την περιφέρεια Αττικής, ο αρθρογράφος με λύπη παραδέχεται ότι «διψήφιο ποσοστό εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώταρος». Ανάλογη αναφορά έχει και η ιστοσελίδα του σταθερού υβριστή της Χρυσής Αυγής και… ουφολόγου Χαρδαβέλλα.
Η ΝΔ δεν έχει επιλέξει ακόμα υποψήφιο, φοβούμενη να μπει στην «μάχη» για την περιφέρεια Αττικής, όμως το άκουσμα των πιθανών υποψηφίων μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Η φημολογία είναι εξόχως έντονη γύρω από το όνομα του υφυπουργού Θαν. Σκορδά. Θυμίζουμε ότι ο Σκορδάς είναι ο υφυπουργός που κατήργησε την Κυριακή και απαντώντας στον Συναγωνιστή Ηλιόπουλο περί των πλειστηριασμών έβαλε την «τραπεζική πίστη», πάνω από τους Έλληνες. Με τέτοιους υποψηφίους αναμένεται να… σαρώσει η ΝΔ, αφού θα δώσει μεγάλη μάχη ο Σκορδάς για να πάρει ποσοστό πάνω από 5%. 
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: