Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη - βόμβα στο “Εμπρός”: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν έκανε ποτέ τα τηλεφωνήματα, με τα οποία παραμένει παράνομα προφυλακισμένος!


Η εθνική εφημερίδα "Εμπρός" στο φύλλο που κυκλοφορεί προχωρά σε μια αποκάλυψη μεγατόνων που καταρρίπτει το σαθρό κατηγορητήριο, με το οποίο παραμένει παράνομα προφυλακισμένος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος...
Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής η οποία άρχισε να υλοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2013, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την προφυλάκιση του Γενικού Γραμματέα και πέντε Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στηρίχθηκε σε στοιχεία τα οποία εξαρχής το εθνικιστικό κόμμα χαρακτήρισε παντελώς αβάσιμα και αίολα. Αλλά και δεκάδες νομικοί και δημοσιογράφοι έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τη σοβαρότητα του κατηγορητηρίου αλλά και τις σκοπιμότητες που η δίωξη εξυπηρετεί.
Τα όσα στην συνέχεια θα αναπτύξουμε βάσει αδιάσειστων στοιχείων, αποτελούν ξεκάθαρη διάψευση των κυβερνητικών ισχυρισμών και ανατρέπουν πλήρως τα όσα επιχειρήθηκε να παρουσιαστούν ως αποδείξεις ενοχής του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και με βάση τα οποία θέλησαν να παρουσιάσουν ως «εγκληματική οργάνωση» το κόμμα, τους βουλευτές και τα στελέχη του.
Από τα έγγραφα που έρχονται σήμερα στην δημοσιότητα γίνεται φανερό ότι: -Το τηλέφωνο από το οποίο φαίνεται να έχουν γίνει τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μεταξύ των Γεωργίου Πατέλη και Νικολάου Μιχαλολιάκου, δεν αποτελεί ιδιωτικό τηλέφωνο του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά έναν από τους οκτώ τηλεφωνικούς αριθμούς του τηλεφωνικού κέντρου των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Μεσογείων.
Επομένως οι τελεολογικοί ισχυρισμοί περί επικοινωνίας μεταξύ Μιχαλολιάκου και Πατέλη είναι εξ ορισμού ανυπόστατοι.
-Αλλά και οι ισχυρισμοί περί φυσικής παρουσίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο χώρο των γραφείων του κόμματος κατά την χρονική περίοδο των τηλεφωνημάτων καταρρίπτονται πλήρως, αφού στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο έγιναν τα τηλεφωνήματα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποδεδειγμένα δεν βρισκόταν στο κτίριο της οδού Μεσογείων.
Συγκεκριμένα: Τα 13 επίμαχα τηλεφωνήματα μεταξύ των Γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων και του Γεωργίου Πατέλη, τα οποία υποτίθεται ότι ενοχοποιούν τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, έλαβαν χώραν από τις 10:13 έως τις 12:37 της 18/9/2013. Όπως φαίνεται από το σχετικό έγγραφο, πρόκειται στην πλειοψηφία τους για κλήσεις ολίγων δευτερολέπτων ή αναπάντητες.
Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται είναι: Βρισκόταν ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της οδού Μεσογείων εκείνες τις ώρες ώστε να πραγματοποιήσει τις επίμαχες συνομιλίες, ακόμα και αν οι αριθμοί δεν είναι προσωπικοί του αλλά του τηλεφωνικού κέντρου του κόμματος; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Και αυτό γιατί από τις εννιά παρά τέταρτο τουλάχιστον της ίδιας μέρας, δηλαδή πάνω από μιάμιση ώρα πριν τα υποτιθέμενα ενοχοποιητικά τηλεφωνήματα, στο κτίριο της οδού Μεσογείων βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς και άνδρες της κρατικής Ασφάλειας οι οποίοι έλεγχαν τους εισερχομένους ζητώντας ακόμη και από βουλευτές να επιδείξουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητος. Κανείς τους δεν είδε τον κ. Μιχαλολιάκο να εισέρχεται του κτιρίου. Αλλά όχι μόνον αυτό.
Ο λόγος της παρουσίας των δυνάμεων αυτών ήταν ότι την ίδια ώρα πραγματοποιούνταν στα γραφεία του κόμματος εισαγγελική έρευνα παρουσία Αστυνομικών και αντιεισαγγελέως και κατά την οποία όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο, ουδέν ανευρέθη. Οι δε δυνάμεις της Ασφαλείας αποχώρησαν κατά τη μία παρά τέταρτο ενώ ακολούθησαν και δηλώσεις εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ενώπιον των δεκάδων δημοσιογράφων που είχαν παραταχθεί γύρω από τα γραφεία.
Κανείς τους άραγε, Αστυνομικοί, Δικαστικοί, άνδρες της κρατικής Ασφαλείας, Δημοσιογράφοι, δεν είδαν τον γνωστό σε όλους φυσιογνωμικά Νίκο Μιχαλολιάκο να εισέρχεται ή να εξέρχεται του κτιρίου; Ούτε καν οι πραγματοποιούντες τον επιτόπιο έλεγχο; Εάν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο κτίριο, εύκολα θα διαπίστωνε ο κ. Αντιεισαγγελεύς την παρουσία του. Μήπως θα μας πουν ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις οι οποίες του επιτρέπουν να καθίσταται αόρατος από τους κοινούς θνητούς;
-Ένα κρίσιμο ερώτημα που πρέπει ακόμη να τεθεί είναι γιατί οι ανακριτές και εισαγγελείς στερούν την ελευθερία στον κ. Μιχαλολιάκο επί πέντε σχεδόν μήνες, με βάση στοιχεία τα οποία είναι παντελώς αίολα, και δεν αναζητούν την αλήθεια κάνοντας το απλούστερο: καλώντας να καταθέσουν όχι δεδηλωμένοι ιδεολογικοί και πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής, εμπαθείς δημοσιογράφοι και βουλευτές, αλλά οι ίδιοι οι άνδρες της Αστυνομίας.
Και εξηγούμε: τόσο τα γραφεία του κόμματος στην οδό Μεσογείων όσο και η οικία του κ. Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, φυλάσσονται. Στην Μεσογείων υπάρχει αστυνομική φύλαξη σε εικοσιτετράωρη βάση. Εκλήθη ο φρουρός να καταθέσει από τους κ. ανακριτές εάν την συγκεκριμένη ημέρα προσήλθε ο κ. Μιχαλολιάκος, πρόσωπο ασφαλώς γνωστό, στα γραφεία του κόμματος; ΟΧΙ!
Η κατοικία του κ. Μιχαλολιάκου φυλάσσεται με 24ωρη διπλή βάρδια. Γιατί δεν εκλήθησαν οι αστυνομικοί της βάρδιας Π.Α. και Π.Δ. να ενημερώσουν τις ανακριτικές αρχές για το απλούστατο, εάν δηλαδή ο κ. Μιχαλολιάκος εξήλθε της οικίας του εκείνο το πρωί; Μήπως επειδή ο κ. Μιχαλολιάκος βρισκόταν στην κατοικία του και άρα δεν μπορούσε να δεχθεί ή να πραγματοποιήσει τηλεφωνήματα από τα γραφεία της Μεσογείων;
Εκτός εάν δεχθούμε την πιθανότητα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής να διακτινίζεται μεταξύ της κατοικίας του στην Πεύκη και των γραφείων του κόμματός του στην οδό Μεσογείων, γίνεται φανερό ότι το μοναδικό επιχείρημα των αρχών με βάση το οποίο ο Αρχηγός ενός νομίμου πολιτικού κόμματος το οποίο σήμερα είναι το τρίτο σε δύναμη, ίσως και δεύτερο πολιτικό κόμμα της χώρας, κρατείται στην φυλακή, είναι εντελώς ανυπόστατο.
Είναι λοιπόν επιβεβλημένο στο όνομα του Δικαίου και της Δημοκρατίας οι κ.κ. ανακριτές και Εισαγγελείς να ομολογήσουν ότι πλανήθηκαν και έπραξαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους, και να παύσουν πάραυτα το κυνήγι μαγισσών το οποίο έχουν εξαπολύσει εναντίον του εθνικιστικού κόμματος. Και ο κ. Μιχαλολιάκος θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα!
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: