Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μας στέλνουν “πακέτο” 50.000 Σύρους λαθρομετανάστες

Μας στέλνουν “πακέτο” 50.000 Σύρους λαθρομετανάστες
Τουλάχιστον 1.000 άτομα (επίσημα στοιχεία, οπότε τα ανεπίσημα είναι πολύ υψηλότερα) διέρχονται τα ανατολικά μας σύνορα κάθε μήνα, διογκώνοντας ακόμη περισσότερο το μείζον ζήτημα της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες, περί τους 13.000 λαθρομετανάστες έχουν διέλθει τα ελληνικά σύνορα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτεί από την κυβέρνηση των ανδρείκελων της Αθήνας να παράσχει άσυλο και φιλοξενία σε άλλους 50.000!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των μη νόμιμων συλληφθέντων Σύρων υπηκόων εντός του 2013 έφτασε τους 8.517 σε εθνικό επίπεδο, παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξης του 7,44% έναντι των 7.927 συλλήψεων το 2012. Πρακτικά, μία στις πέντε συλλήψεις λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια αφορά Σύρους λαθροεισβολείς!
Εν προκειμένω, οι χώρες του ευρωπαϊκού βορρά, επιχειρώντας να αποφύγουν την υποδοχή νέων λαθροεισβολέων διατυπώνουν την απαίτηση η Ελλάδα να γίνει η χώρα φιλοξενίας τους και επιπλέον, να τους παραχωρήσει πολιτικό άσυλο!
Οι χώρες του βορρά, συγκεκριμένα αναφέρονται η Σουηδία, η Γερμανία και η Αυστρία προχωρούν σε επιλεκτική παροχή πολιτικού ασύλου μόνο σε χριστιανούς υπηκόους Συρίας. Με συνομιλητές όμως τα πολιτικά ανδρείκελα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, τα οποία δικαρίνονται για την υποτακτικότητα και το ραγιαδισμό τους, προβαίνουν σε θρασύτατες αξιώσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν ακόμη σοβαρότερα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα του Ελληνικού Λαού.
Το γεγονός ότι η Χούντα των Σαμαροβενιζέλων έχει ήδη προσυμφωνήσει με τις ευρωπαϊκές αξιώσεις, πιστοποιείται από την εκπόνηση σχεδίου διαχείρισης του «προσφυγικού κύματος» από το υπουργείο στο οποίο προΐσταται ο αρλεκίνος Δένδιας και το οποίο υποτίθεται πως θα τεθεί εν ισχύ, μόνο εάν αυτό καταστεί «ανθρωπιστικά απόλυτα αναγκαίο». Ο καθένας αντιλαμβάνεται τι σημαίνει τούτο στην πραγματικότητα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: