Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή στην Κεφαλονιά - 40 τόνοι εμφιαλωμένου νερού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς~Εκεί που γιουχάρονται οι πολιτικάντηδες, καταχειροκροτούνται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν Έλληνες πολίτες του Ληξουρίου στο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής που μετέβη σήμερα στην Κεφαλονιά
40 τόνοι εμφιαλωμένο νερό και ειδών πρώτης ανάγκης, προσφορά του Λαϊκού Συνδέσμου μετεφέρθησαν στο νησί που επουλώνει τις πληγές του από τη μεγάλη θεομηνία.
Κλιμάκιο Συναγωνιστών, παρουσία των βουλευτών Κασιδιάρη και Μπαρμπαρούση μετέβη στις πληγείσες περιοχές, στις σκηνές που έστησε ο Ελληνικός Στρατός, στο γηροκομείο και το νοσοκομείο που στεγάζεται προσωρινά στο κλειστό γυμναστήριο Ληξουρίου.
Παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες το ηθικό των Ελλήνων πολιτών ήταν πολύ υψηλό και η αντιπροσωπεία μας καταχειροκροτήθηκε.
Οι πάντες δηλώνουν την οργή τους κατά του πολιτικού συστήματος και ζητούσαν από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να αγωνιστούν ακόμα πιο δυναμικά για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού.
Θα ακολουθήσει πλούσιο τηλεοπτικό υλικό από την σημερινή περιοδεία.
O εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τόνισε σε δηλώσεις του πως θα έπρεπε τα χρήματα που κόπηκαν αντισυνταγματικά από την χρηματοδότηση του κόμματος, να δίνονταν για παροχή βοήθειας στους δοκιμαζόμενους κατοίκους.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτήθηκαν κατά την διάρκεια της περιοδείας στο νησί, την ίδια ώρα που οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες δεν μπορούν να σταθούν εκεί ούτε για δευτερόλεπτο εξαιτίας της οργής των κατοίκων.


Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο της Κεφαλλονιάς όπου στεγάζονται προσωρινά ηλικιωμένοι και ευπαθείς ομάδες. Ακολούθως οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν το νοσοκομείο του Ληξουρίου και άκουσαν τα προβλήματα των κατοίκων που τους δέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.
Τα συνήθη κοπρόσκυλα και παπαγαλάκια τόλμησαν να διασπείρουν συκοφαντίες περί μη αποδοχής των Συναγωνιστών από τους πολίτες (Το έγραψε μάλιστα και το left.gr, η επίσημη ιστοσελίδα του Σύριζα). Η εικόνα τους διαψεύδει πανηγυρικά και τους γελοιοποίει για ακόμη μια φορά.
Την ίδια ώρα οι σεισμόπληκτοι είναι εξοργισμένοι με την παντελή απουσία των Συριζαίων και δη της βουλευτίνας που κατάγεται από το νησί. Κλαίνε με μαύρο δάκρυ οι Συριζαίοι που ο Τσίπρας άκουσε τα εξ΄ αμάξης και έγινε δέκτης της οργής του κόσμου, ενώ οι Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής καταχειροκροτήθηκαν.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: