Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Εγκεφαλικά στο Μαξίμου: 11% η ψοφοδεξιά, 24% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Βρετανικής Πρεσβείας

Οι νέες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής που έχουν ως σκοπό να θέσουν το κόμμα εκτός νόμου πηγάζουν από την απόγνωση της Συγγρού που παίζει το τελευταίο της χαρτί ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.
Το Μαξίμου βρισκόμενο σε πλήρη απόγνωση, γνωρίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία σβήνει, καταγράφοντας ποσοστά "Πολιτικής άνοιξης" προωθεί την οριστική κατάλυση του Συντάγματος με τις τελευταίες διώξεις κατά του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ότι και να κάνουν όμως ο Μάιος έρχεται!

Όπως αποκάλυψε το Makeleio διενεργήθηκε νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της μεγάλης εταιρίας στοιχημάτων William Hill που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Χώρες της Κοινοπολιτείας στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα από μη κατονομαζόμενη εταιρία δημοσκοπήσεων υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Η έρευνα αφορά στην πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου 2014. Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:
ΣΥΡΙΖΑ 32%
Χρυσή Αυγή 24%
Νέα Δημοκρατία 11%
ΚΚΕ 9%
Αν. Έλληνες 6%
Συνασπισμός ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ -Οικολόγων 7,5%
ΛΑΟΣ 4%
Λοιποί 6,5%
Στην δημοσκόπηση αυτή ελήφθησαν υπ΄όψη εκτός από τις απαντήσεις των (τηλεφωνικώς) ερωτηθέντων το διαμορφωμένο κατά τον προηγηθέντα μήνα κλίμα οικονομικής και εμπορικής πίστης, η γενικότερη κοινωνική και ψυχολογική διάθεση επιλεγμένων αντιπροσωπευτικών ομάδων του πληθυσμού και οι προσβάσεις στο Διαδίκτυο με την μορφή καταμέτρησης και επεξεργασίας σχολίων σε επιλεγμένες αντιπροσωπευτικές ιστοσελίδες πολιτικού περιεχομένου και σχολιασμού.
Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: