Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Κύπρια σε Πλέσσα:”Δεν ντρέπεστε να δίνετε τα τραγούδια σας σε Τούρκους;”

plessas-ploutarxos

Kατά τη διάρκεια της βραδινής συναυλίας του Μίμη Πλέσσα και του Γιάννη Πλούταρχου στο “Παλλάς” σημειώθηκε ένα απρόσμενο περιστατικό. Μια από τις πελάτισσες με καταγωγή από την Κύπρο όπως αποκάλυψε και η ίδια αργότερα επιτέθηκε λεκτικά στον συνθέτη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, ο κ. Πλέσσας θέλησε να αποκαλύψει στο κοινό πως γνωρίστηκε με την Τουρκάλα τραγουδίστρια, Φιντέ Κοκσάλ, λέγοντας ότι σε ένα ταξίδι του τον πλησίασε και του ζήτησε να μεταφράσει τα τραγούδια του στα τουρκικά.
Ξαφνικά μια κοπέλα από το κοινό φώναξε το εξής: “Δεν ντρέπεστε! Εγώ είμαι από την Κύπρο, η πατρίδα μου έχει υποφέρει από τους Τούρκους κι εσείς αντί να βάλετε κάποια από την Κύπρο ή την Ελλάδα να τραγουδήσει, βάζετε μια Τουρκάλα”;
O Μίμης Πλέσσας δεν άφησε ασχολίαστη την ατάκα της γυναίκας και απάντησε ότι αγαπάει πολύ την Κύπρο και πως έχει δώσει πολλές συναυλίες για το νησί.
Μόλις είπε αυτό το κοινό χειροκρότησε τον συνθέτη με τον κ. Πλέσσα να απαντά: “Το χειροκρότημά σας είναι η απάντηση στην κυρία”.
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: