Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Πάλι ψεύτες οι νεοδημοκράτες - Νέες μειώσεις συντάξεων

Πάλι ψεύτες οι νεοδημοκράτες - Νέες μειώσεις συντάξεων
Δεν παίρνει, φυσικά, κανείς σοβαρά τα διαγγέλματα και τις υποσχέσεις του εθνικού αρλεκίνου, που θέλει να καλείται πρωθυπουργός της χώρας, όμως αξίζει να θυμηθούμε πόσες φορές έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό ότι «δεν θα ληφθούν νέα μέτρα». Σίγουρα ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα έχει ακούσει την συγκεκριμένη φράση πολλές φορές είτε από το στόμα του ίδιου του πρωθυπουργού, είτε από τον υπουργό οικονομικών – δήμιο του Ελληνικού Λαού, Γιάννη Στουρνάρα.
Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα άλλη μία περίπτωση κατά την οποία ο πρωθυπουργός γίνεται ρεζίλι αποδεικνυόμενος ψεύτης και πολιτικάντης. Το συγκεκριμένο γεγονός, βέβαια, δεν εκπλήσσει αφού είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει. Συγκεκριμένα αυξήσεις από 27 έως και 200 ευρώ στις μηνιαίες φορολογικές επιβαρύνσεις των συντάξεων αναμένεται να επιφέρει το νέο σύστημα υπολογισμού της παρακράτησης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, το οποίο θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά με την πληρωμή των συντάξεων του Φεβρουαρίου. Koινώς από τον επόμενο μήνα οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να μειώνουν κατά ένα ποσό που θα κυμαίνει από 27 έως και 200 ευρώ.
Οι συνταξιούχοι, λοιπόν, γίνονται για άλλη μία φορά ο στόχος της ανάλγητης και εθνοκτόνας συγκυβέρνησης του μνημονίου. Οι συνταξιούχοι που βλέπουν με τρόμο τα πάγια τους έξοδα να γιγαντώνονται, βιώνουν λοιπόν άλλη μία σημαντική μείωση στις συντάξεις, προσφορά της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: