Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Καταδικάστηκε ο βλάσφημος που προσέβαλε την μνήμη του Γέροντα Παΐσιου


Μεγάλη δημοσιότητα είχε λάβει πριν περίπου ένα χρόνο, ιδίως μεταξύ των λεγομένων "κοινωνικών δικτύων", η ερώτηση του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σχετικά με την ιερόσυλη "πλάκα" ενός τύπου που διακωμωδούσε με ανοίκειο τρόπο τον μακαριστό Γέροντα Παΐσιο. Ο σαχλαμάρας του διαδικτύου, κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία που παρέχει σε όλους τους δειλούς το μέσο, όχι μόνο απαντούσε με περισσή αυθάδεια σε όσους τον έβριζαν δικαίως για την ανάρτηση, αλλά και δήλωνε σίγουρος για την ατιμωρησία του.
Πολλοί ψευτοκουλτουριάρηδες, "προοδευτικοί" και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις", είχαν αργότερα- άκαιρα όπως πάντα- σπεύσει να προδικάσουν την ετυμηγορία του Δικαστηρίου που θα ασχολείτο με την περίπτωση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από τον Εισαγγελέα, κατά του βλάσφημου, λέγοντας ότι "κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να καταδικάσει τη γνώμη, το χιούμορ ή την άποψη ενός που δηλώνει έμπρακτα άθεος μέσω του φέισμπουκ".
Η πραγματικότητα, τους διέψευσε για ακόμα μια φορά. Ο δειλός σαχλαμάρας καταδικάστηκε με ποινή που έκανε αίσθηση (10 μήνες φυλάκιση με αναστολή) τόσο στον ίδιο όσο και στον συνήγορό του, ο οποίος μάλιστα έσπευσε να διανείμει μια "ανασκευαστική" δήλωση εκ μέρους του πελάτη του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "κανένα σκοπό καθύβρισης δεν είχε ο πελάτης μου, ο οποίος απλώς σατίριζε...τη διαστρέβλωση των λεγομένων του καθ' όλα σεβαστού γέροντα Παϊσίου...". Από κοντά και ο γνωστός Παπαδημούλης, που έσπευσε να μιλήσει για "κρατικό αναχρονισμό" σε σχέση με την καταδίκη του, αν είχατε καμία αμφιβολία για την κομματική προέλευση τού άξιου τέκνου τους.
Ο δικηγόρος του μάλιστα δεν παρέλειψε να μοστράρει και την περίλυπη φάτσα του πελάτη του, προκειμένου να μας πείσει για το αληθές της δηλώσεώς του. Είμαστε εντελώς σίγουροι: Κατά πάγια τακτική όλων αυτών των θρασύδειλων "προοδευτικών" , ο "μετανοημένος" εξυπνάκιας προσδοκά τη δημοσιότητα μόνο για λόγους επιείκειας και ποτέ όταν μολύνει με τις ηλιθιότητές του το διαδίκτυο και το θρησκευτικό συναίσθημα όλων των (κυρίως ανηλίκων) που χρησιμοποιούν τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Γνωρίζουμε, ότι ο Γέροντας δεν έχει ανάγκη αποκατάστασης της καθαγιασμένης στο λαϊκό αίσθημα μορφής του. Εμείς ως καλοί χριστιανοί τον συγχωρούμε, κλείνοντας με τη φράση του Πούτιν στην αντίστοιχη περίπτωση σύλληψης ενός γυναικείου συγκροτήματος για ανάλογη βλασφημία, πριν την έκτιση (χωρίς αναστολή) της δίκαιης ποινής τους: "Αν πιστεύουν ότι η Ρωσία δεν είναι δημοκρατία, ας πάνε να κάνουν τα ίδια σε μουσουλμανική χώρα. Εκεί θα καταλάβουν!"
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: