Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Βοά ο κόσμος για τις παράνομες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Βοά ο κόσμος για τις παράνομες διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής
Οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, που διενεργούνται κατόπιν έξωθεν εντολών από την ομοούσια και αδιαίρετη εξουσία της συγκυβέρνησης του μνημονίου, προκαλεί την μήνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, δηλαδή αυτών που δεν είναι χαχόλοι, διεφθαρμένοι ή έμμισθοι.
Διαβάζουμε, λοιπόν, στις ιστοσελίδες των καθεστωτικών ΜΜΕ πλειάδα σχολίων, προερχόμενα από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά με κοινό παρανομαστή την σε πολλά επίπεδα και με πολλούς τρόπους καταδίκη και κατακραυγή για τις παράνομες διώξεις εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών. Σας παραθέτουμε μερικά μονάχα από αυτά:
Από το «Βήμα»
Νέα Δικτατορία
Κουράγιο Αντώνη, λίγοι έμειναν από την Χ.Α ,Μετά ο ΣΥΡΙΖΑ και θα είσαι μόνος να αποφασίζεις και να διατάζεις
Γελάει ο κόσμος...... | 08:34
"ο τρίτος κληθείς σε απολογία βουλευτής Π. Ηλιόπουλος κατονομάζεται από μάρτυρες ως «μεγάλο στέλεχος» με ιδιαίτερα κομβικό ρόλο στην οργάνωση."......αυτό τώρα είναι σοβαρό......στοιχείο.....τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε σε αυτό το θίασο, ένας Θεός ξέρει.......Πόσο πια να γελοιοποιηθεί η δικαιοσύνη;
Η δικαιοσύνη πια..... | 03:36
....είναι για γέλια. Ό,τι νά´ναι δικάζει, όποιους θέλει απελευθερώνει κι όποιους θέλει φυλακίζει. Στη πρεμούρα και τη σύγχυση της κυβέρνησης να δείξει ότι κάνει έργο......γελοιοποιείται οικτρά! Ιλαροτραγωδία η σημερινή δικαιοσύνη!
Η ευρω-Χουντα του μνημονιου προσπαθεί να φιμώσει... | 00:56
...τη μόνη εθνική φωνή που αντιστέκεται στους δυνάστες της πατρίδας με γελοίες πολιτικές διώξεις του φρονήματος ενώ ταυτόχρονα αφήνει τους τρομοκράτες να αλωνίζουν μήπως και λουφάξουν περισσότερο οι πολίτες. Στις ευρωεκλογές φτάνει το τέλος σας λαμόγια κλεπτοκρατες ακόμα κι αν βγάλετε τη ΧΑ στη παρανομία.
Το φρόνημα δεν διώκεται ότι κι αν κάνετε!
Πρώτο «αντιχρυσαυγίτικο» Θέμα
manos12/01/201412:40
Η ξευτίλα της ελληνικής δικαιοσύνης. Την πάνε και τη φέρνουνε οι πολιτικοί και οι κομματικές σκοπιμότητες! Όταν άφησαν τον Κασιδιάρη και τους άλλους δύο έπεσαν να τους φάνε. Όταν έβαλαν μέσα τον Μιχαλολιάκο "έσωσαν" την παρτίδα και την τροϊκανή συγκυβέρνηση. Όταν απήλλαξαν τους κατηγορούμενους για το χρηματιστήριο τους την έπεσε ο πρόεδρος της "δημοκρατίας" και όταν την κοπάνησε ο ξηρός τους έκραξε ο Δένδιας. Τώρα προσπαθούνε εκ νέου να εξευμενίσουνε το σύστημα. Ντροπή σας ξευτίλες. Ο Σαμαράς ακόμα να καταλάβει πως ψήφο πίσω από τη Χ.Α αποκλείεται να πάρει. Και αν ακόμα υπήρχε περίπτωση σε συνθήκες πόλωσης με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ να τσιμπήσει κάτι πίσω, τώρα πλέον έχασε και αυτή την πιθανότητα. Έχει ξεφτιλιστεί τόσο πολύ με τα κομματικά παιχνίδια που παίζει, που ο κόσμος τον φτύνει και αυτός νομίζει πως βρέχει...
ΤΑΚΗΣ12/01/201412:38
Μονόδρομος πια η ψήφος στη Χρυσή Αυγή ,ακόμα και για αυτούς (όπως εγώ) , που δεν ταυτίζονται απόλυτα με την ιδεολογία της. Αφού όμως το Σύστημα και οι πουλημένοι υπηρέτες του θέλουν να το χοντρύνουν τόσο, καιρός να το χοντρύνουμε κι'εμείς οι Έλληνες πατριώτες!
Ένα μήνυμα ανθρώπου που δεν συμπαθεί την Χρυσή Αυγή, αλλά λέει αλήθειες:
Αγύριγο κεφάλι12/01/201412:25
ΔΕΝ μπορείς να λες ότι κάτι, το βλέπεις σαν "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" και ότι όποιος … ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ έστω σε αυτό, ακόμη και από κάποια απόσταση, είναι ΕΝΟΧΟΣ, ή πολύ ύποπτος ενοχής. Κάτω από την … ΟΜΠΡΕΛΑ της "ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ" του όρου "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" μπορούμε να κλείσουμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες "ΜΕΣΑ"!.. Πρέπει να αλλάξει ο Νόμος αυτός. Οδηγεί σε ΑΔΙΚΙΕΣ ως ΑΟΡΙΣΤΟΣ. Αόριστος, παρά την ποινική αρχή nullum "κριμεν", nulla poena sine lege scripta=γραμμένος, αλλά ΚΑΙ sine lege CERTA (certa=ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. (Γιά χάριν του "CERTA" τον θέλουμε γραμμένον λεπτομερώς, ήτοι τον θέλουμε "scripta" τον Νόμον, ήτοι την lex- legis). Δηλ. εκ των προτέρων, ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ, να είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ, αλλά (ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ) να είναι ΚΑΙ ορισμένος. Ο Νόμος. Και ΟΧΙ Αόριστος). Και μια ΕΡΩΤΗΣΗ προς το … πόρισμα : Ποία ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (συγκεκριμένα εγκλήματα και ΟΧΙ αόριστες νομικές έννοιες, ως "συμμετοχή σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ) μέχρι ΣΗΜΕΡΑ ετέλεσαν οι συγκεκριμένοι, ώστε να υφίστανται αποχρώσες ενδείξεις ότι με την ΜΗ προσωρινή κράτηση τους είναι δυνατόν να τελέσουν ΝΕΑ εγκλήματα; Ναι! Τα γράφω αυτά εγώ, που ΔΕΝ τους ΠΑΩ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Τηρώ όμως, ως προς αυτούς ΤΩΡΑ, γραμμή … Βολταίρου και παράλληλα ΤΟΥΣ … ΓΡΑΦΩ (…κανονικά και όπως ΠΑΝΤΑ) τους αντιδρώντας!
Δημοκρατία;12/01/201411:46
Από τους 151 βουλευτές που απαιτούταν κάποτε για να ψηφιστεί ένας νόμος στους πόσους έχουμε πέσει τώρα; Στους 147,146; Βάλε και τους 50 βουλευτές δώρο και την κομματική πειθαρχία, συν τις υπουργικές αποφάσεις και το δρεπάνι της απειλής του μνημονίου και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η χώρα είναι δημοκρατική.
makedonas12/01/201410:06
Η κωμωδία με τις συλλήψεις της Χ.Α. δυστυχώς συνεχίζεται... Ντρέπομαι για το πολιτικό μας κατεστημένο, τη δικαιοσύνη, τα ΜΜΕ της χώρας μας αλλά περισσότερο για το ότι υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με αυτές τις πρωτοφανείς εικόνες και εξελίξεις... Από σύσταση του Ελληνικού μας κράτους δεν έχει ξαναγίνει αρχηγός πολιτικού κόμματος και άλλοι βουλευτές του ίδιου κόμματος να φυλακίζονται και να τους αφαιρείται η δυνατότητα να παίρνουν μέρος στις διαδικασίες της Βουλής...!!!!! Με δικαστικές αποφάσεις που στηρίζονται αποκλειστικά σε "προστατευόμενους μάρτυρες" και που δεν δένονται με κανένα άλλο αποδεικτικό στοιχείο καταλαβαίνουμε όλοι για την κατάντια της δικαιοσύνης μας και για το πως δέχεται απίστευτες πιέσεις...Ξανά ντροπή.
Παναης12/01/201409:17
Θέλουν να στερήσουν από τον ελληνικό λαό τον τελευταίο τρόπο αντίστασης. Θέλουν να ψηφίζουμε λευκό-άκυρο-αποχή τα όποια δεν μετρώνται στο τελικό αποτέλεσμα και δεν επηρεάζουν τη σύνθεση της βουλής. Πιασαν προσωρινά (μέχρι τις εκλογές) δυο-τρία λαμόγια της μεταπολίτευσης και μετά θα τα αφήσουν ελευθέρα.
Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται12/01/201408:53
Χθες η δεξιά έβαζε στη φυλακή και έστελνε στα ξερονήσια κομμουνιστές , σήμερα βάζει στη φυλακή εθνικιστές που τους ονοματίζει φασίστες ,δηλαδή ότι αυτή είναι στη πραγματικότητα. Όλος ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει γιατί έρχεται η σειρά των επόμενων που θεωρούν απειλή στη κυριαρχία τους .Ξυπνάτε όσοι πιστεύετε ότι πρέπει να τους τσακίσουμε για να μη σηκώσουν στο μέλλον κεφάλι . Εκλογές έρχονται.
Μήτσος12/01/201403:41
Μιλάνε για εγκλήματα που έχει διαπράξει η Χρυσή Αυγή χωρίς να κατονομάζουν ποιά είναι τα εγκλήματα. Η Ελλάδα κυβερνάτε από καθυστερημένος τύπου Σαμαρά και Γιωργάκη που δεν έχουν εργαστεί ούτε μία μέρα στην ζωή τους. Και το χειρότερο είναι ότι έχουν σύμβουλους βόδια τύπου Λαζαρίδη. Στις εκλογές το καθεστώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα πέσει μία για πάντα. Επίορκοι δικαστικοί και λαμόγια πολιτικοί θα δουν τα κάγκελα της φυλακής.
GRE12/01/201402:40
Το πιο αστείο είναι ότι όταν κάποιος που φοράει μπλούζα της ΧΑ, κατέχει φυλλάδιά της και συχνάζει στα τοπικά γραφεία, δολοφονήσει ή χτυπήσει κάποιον, σύσσωμο το κόμμα κρίνεται εγκληματική οργάνωση. Στην περίπτωση όμως του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, των οποίων μεγαλοϋπουργοί και μεγαλοδήμαρχοι έπαιρναν τις μίζες με το τσουβάλι (και πόσοι από αυτούς δε θα αποκαλυφθούν ποτέ...), τα κόμματα αυτά όχι μόνο δεν ανέλαβαν την ευθύνη και δεν κρίθηκαν παράνομα, αλλά βγήκαν κι από πάνω, διατυμπανίζοντας ότι πάταξαν τη διαφθορά. Αυτός ο λαός είναι θλιβερός και γελοίος και αξίζει αυτά που του συμβαίνουν, όταν δέχεται να τον κυβερνούν αυτά τα λαμόγια, ατιμώρητα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: