Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Αποκάλυψη “Ακρόπολις”: Πρώτη η Χρυσή Αυγή στις κρυφές δημοσκοπήσεις - Εφιάλτης στο Μαξίμου

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος μέσα από την στήλη του στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις". Όπως γράφει χαρακτηριστικά οι δημοσκόποι ανακαλύπτουν την πρωτιά της Χρυσής Αυγής και μετά διακόπτουν την συνέχιση της έρευνας, καθώς κανένα συστημικό Μέσο δεν θα την αγοράσει και δεν θα την προβάλει.
Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ: "6 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ και στήθος με στήθος η Ν.Δ. με την Χρυσή Αυγή - Οι κρυφές δημοσκοπήσεις εφιάλτης για το Μαξίμου.
Μπορεί η κυβέρνηση να εμφανίζεται σίγουρη για την πρωτιά στις ευρωεκλογές και για αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που προκαλεί η παρατεταμένη πίεση στα ελληνικά νοικοκυριά, (αλίμονο αν έλεγε κάτι διαφορετικό) ωστόσο, η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και το γνωρίζει. Σύμφωνα με πληροφορίες στο Μαξίμου επικρατεί μεγάλη ανησυχία, καθώς κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους και παραγγέλνονται από το ίδρυμα Καραμανλή, η «παρέα της τραμπάλας» που κατοικοεδρεύει στο λαμπερό κτίριο επί της οδού Ηρώδου Αττικού, δείχνουν ότι τείνει να παγιωθεί η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με 7 ποσοστιαίες μονάδες ενώ ανοίγει η ψαλίδα υπέρ της Κουμουνδούρου και στην παράσταση νίκης.
Δηλαδή όλο και περισσότερος κόσμος είναι πεπεισμένος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, όποτε κι αν γίνουν εκλογές. Επιπλέον οι δημοσκοπήσεις αυτές δείχνουν πως πολύ πιθανό η Νέα Δημοκρατία να δει την πλάτη της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές του ευρωκοινοβουλίου. Σχεδόν αυτό έχει παγιωθεί. Μια τέτοια κρυφή δημοσκόπηση έχουμε σε γνώση και από τις περιφερειακές ερωτήσεις, πέραν δηλαδή από το τι θα ψηφίσουν, φαίνεται ότι ο κόσμος έχει μεγάλη οργή την οποία περιμένει να εκφράσει στην κάλπη.
Δημοσκόπος με πολύ μεγάλη εμπειρία έλεγε: «Διέκοψα την έρευνα που έκανα γιατί έδειχνε στην περιφέρεια Αττικής πρώτη παράταξη την Χρυσή Αυγή. Αφού δεν θα την αγόραζε κανένα κανάλι είπα στους συνεργάτες μου να την διακόψουν». Το συγκεκριμένο γκάλοπ έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες κι έχει ενσωματώσει τις νέες προφυλακίσεις των 3 ακόμα βουλευτών της αλλά και τις υποθέσεις διαφθοράς που άνοιξε η δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο ελληνικός λαός δεν δείχνει να το καίγεται καρφάκι ιδιαίτερα για την Προεδρία της Ε.Ε., προφανώς διότι πιστεύει ότι δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή του. Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι οι πολίτες δεν συμφωνούν με την κυβερνητική άποψη ότι αντέχει η χώρα και ότι υπάρχει αχτίδα ανάκαμψης.
Αναφορικά με τις υποθέσεις διαφθοράς περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες πιστεύουν ότι πάει να γίνει κάτι σωστό αλλά υπάρχει ένα μεγάλο μέρος που εκτιμά ότι όσο και να θέλει η κυβέρνηση να δείξει ότι ανοίγει πόλεμο με τη διαφθορά αυτή θα συνεχίζεται και μάλιστα θα την γλιτώνουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Η περίπτωση συγγενή υπουργού που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, ότι ενώ καταζητείται με διεθνές ένταλμα από το 1999 σουλατσάρει στην πλατεία Κολωνακίου, είναι μια επιβεβαίωση αυτού του κλίματος.
Τέλος, από την κρυφή δημοσκόπηση που φαίνεται ότι εκτός από την Χρυσή Αυγή, που δείχνει να «έρχεται με φόρα», τα υπόλοιπα κόμματα κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ακόμη και η περίφημη κεντροαριστερά και η κίνηση των «58» δεν δείχνει να πείθει τους πολίτες ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό λέει ότι στις δημοτικές θα ψηφίσει με αυτοδιοικητικά κριτήρια κι όχι για να τιμωρήσει την κυβέρνηση.
Έχουμε επισημάνει στην «Ακρόπολις» πολλές φορές πως ο τρόπος που προσπαθούν εδώ και μήνες να υφάνουν το δίκτυ εγκλωβισμού για να σκεπάσουν την Χρυσή Αυγή μόνο γέλια προκαλεί. Η τελευταία περίπτωση με τις «φωτογραφίες ντοκουμέντο» που δόθηκαν στην δημοσιότητα και απεικονίζουν στελέχη της να κρατούν πολυβόλα έχει γίνει ανέκδοτο σε όλα τα δημοτικά σχολεία κάνοντας μόδα τα όπλα που πετούν χρωματιστές μπίλιες. «Μπαμπά πάρε μου ένα τέτοιο που κρατά ο χρυσαυγίτης». Τρέχουν οι μπαμπάδες στον «Μουστάκα» για να ικανοποιήσουν τους ανόητους που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το πραξικόπημα ήταν προ των πυλών.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: