Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Ετοιμάζουν χούντα και στην Κύπρο με διώξεις κατά του ΕΛΑΜ

elam
Τρόμο και πανικό απέναντι στο εθνικιστικό αύριο που έρχεται ολοταχώς, δεν επιδεικνύει μόνο η κατοχική ψευτοκυβέρνηση των Αθηνών, αλλά και η όμοιά της, στην Κύπρο. Μπορεί το ΕΛΑΜ να μην έχει φτάσει ακόμα τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αλλά φαίνεται πως τα εκεί ανδρείκελα της ξενοκρατίας-κλεπτοκρατίας προσπαθούν να το προλάβουν πριν γιγαντωθεί. Διαβάζουμε, λοιπόν, σε καθεστωτικό ΜΜΕ:
«Ενημέρωση για τη Χρυσή Αυγή ζήτησε με επείγον έγγραφό της η Λευκωσία από την Αθήνα. Μετά από οδηγίες του γενικού εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, η κυπριακή αστυνομία απευθύνθηκε στις ελληνικές αρχές ζητώντας να πληροφορηθεί: 
-Κατά πόσον η εθνικιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» έχει τεθεί εκτός νόμου και -Ποιες κατηγορίες έχουν απαγγελθεί εναντίον των συλληφθέντων στελεχών και μελών της.
Σημειώνεται ότι το πολιτικό αυτό μόρφωμα στην Κύπρο λειτουργεί ως παράρτημα της «Χρυσής Αυγής» -έχουν ακριβώς την ίδια αμφίεση, την ίδια διακήρυξη, τον ίδιο ρατσιστικό χαρακτήρα- και πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν κλιμάκιο Χρυσαυγιτών με επικεφαλής τους Ηλ. Κασιδιάρη και Ηλ. Παναγιώταρο είχαν επισκεφθεί την Κύπρο για να στηρίξουν τους σκοπούς και τη δράση της ακροδεξιάς αυτής οργάνωσης.
Οι κυπριακές αρχές έχουν βάσιμες πληροφορίες ότι υπήρξε ροή χρημάτων από την Αθήνα προς το ΕΛΑΜ»
.
Ιδού και οι πρωτοπόροι των διώξεων, οι οποίοι –τι σύμπτωση!- είναι οι ίδιοι με τους εδώ, τα τσιράκια της εξουσίας, οι προδότες αμερικανο-κομμουνιστές:
«Πριν από λίγες εβδομάδες ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Αντρος Κυπριανού παρουσίασε στην κυπριακή Βουλή φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονται μέλη ακροδεξιών οργανώσεων να μετέχουν σε ασκήσεις στρατιωτικού τύπου και έκανε λόγο για «δράση παραστρατιωτικής ομάδας στην Κύπρο που συνδέεται με το ΕΛΑΜ».
Ας το τολμήσουν οι χουνταίοι! Για να γιγαντώσουν και το κυπριακό εθνικιστικό κίνημα!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: