Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δουλεύουν τον κόσμο με επικοινωνιακά σόου αυτοί που άφησαν ελεύθερους 30 τρομοκράτες!


Δεν έχει όριο η αναισχυντία και η αναλγησία του πλέον αποτυχημένου υπουργού ΠΡΟΠΟ, Νίκου Δένδια. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου με συνοπτικές διαδικασίες και εγκληματική αμέλεια έχει αφήσει 30 τρομοκράτες - δολοφόνους να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ο Δένδιας βγαίνει και κάνει εξαγγελίες και διαγγέλματα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αφέθηκαν ελεύθεροι οι 30 αυτοί δολοφόνοι δημιουργούν ερωτήματα που δεν μπορεί να απαντήσει ο Δένδιας, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει τιμωρία των ενόχων για αυτές τις υποθέσεις, ούτε παραίτηση του ίδιου του υπουργού, φανερώνει το μέγεθος της πολιτικής αλητείας του συγκεκριμένου ανθρώπου.
Ενώ το αίμα, από την διπλή δολοφονία των Συναγωνιστών μας στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής, δεν έχει ακόμα στεγνώσει και μία μόλις μέρα το δημοσίευμα του «Βήματος» ότι η Αστυνομία γνωρίζει ποιοι είναι οι φονιάδες, αλλά δεν τους πιάνει, ο Δένδιας έρχεται να παίξει με τον πόνο των γονιών που θρήνησαν από την ανικανότητα του ίδιου και των «τσακαλιών» που έχει διορίσει.
Βγήκε και είπε, λοιπόν, ότι οι τρομοκράτες επικηρύσσονται με ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχε γίνει και τον Φεβρουάριο του 2011, όταν ο δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας είχε επικηρυχθεί με το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, όμως αυτή η ενέργεια δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, όντας ένα απλό επικοινωνιακό σόου, προκειμένου να σώσει την εικόνα του το υπουργείο.
Ας ψάξει πρώτα ο Δένδιας ποιος ανώτατος αξιωματικός στην ΕΛ.ΑΣ, δήλωσε τα εξής: «Τους ξέρουμε σχεδόν όλους. Όμως για ορισμένους είτε δεν μπορούμε να αποδείξουμε την εμπλοκή τους με αδιάσειστα στοιχεία είτε δεν μπορούμε να τους εντοπίσουμε. Γνωρίζουμε πλέον ποιος οργάνωσε την επίθεση στη Χρυσή Αυγή αλλά και σχεδόν όλους τους συμμετέχοντες στην ένοπλη επίθεση στην κατοικία του γερμανού πρεσβευτή». Ας τον βρει και ας τον ρωτήσει τι εννοούσε, ας ζητήσει από αυτόν που γνωρίζει ποιοι είναι οι φονιάδες μια ενημέρωση περί των ερευνών.
Ακολούθως ας χρησιμοποιήσει όλα τα «όπλα» του ποινικού κώδικα, προκειμένου αυτές οι έρευνες να γίνουν άμεσα και να φέρουν αποτελέσματα. Η αντιτρομοκρατική και οι δικαστικές αρχές έδειξαν εξαιρετική σπουδή όταν ακολούθησαν αυτό τον δρόμο, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την κυβέρνηση στον αγώνα της εναντίον της Χρυσής Αυγής, ασχέτως αν δεν υπήρξαν αποτελέσματα, αφού η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή σαν διαμάντι. Γιατί δεν πράττει το ίδιο κι αυτή τη φορά η συγκυβέρνηση για να βρει τους τρομοκράτες; Μήπως γιατί οι τρομοκράτες δεν τις κόβουν ψήφους;
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Το δίδυμο της συμφοράς Δένδια - Αθανασίου που άφησε ελεύθερους 35 τρομοκράτες να σκοτώνουν, να παραιτηθεί τώρα και να αφήσει τα γελοία επικοινωνιακά σόου. Όσον αφορά τις φριχτές δολοφονίες των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουμε ότι δεν διενεργείται καμία απολύτως έρευνα και η υπόθεση ουσιαστικά έχει πάει στο αρχείο. Η ΝΔ είναι η μήτρα της τρομοκρατίας, όμως τα ανδρείκελα του Σαμαρά δεν διαθέτουν το φιλότιμο να παραιτηθούν και να πάνε στα σπίτια τους".
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: