Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστική διανομή τροφίμων στον Πειραιά - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων

Με τη συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε η εορταστική  διανομή τροφίμων στον Πειραιά παρά την απαγόρευση του δημάρχου.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων όσα εμπόδια κι αν βάζουν στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μοιράστηκαν τόνοι από τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι των Ελλήνων που δοκιμάζονται από τα ασφυκτικά μνημονιακά μέτρα.



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη.



Χιλιάδες Έλληνες παρέλαβαν ένα πλούσιο πακέτο τροφίμων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πειραιά (Καραΐσκου 111) στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου. Σημειώνουμε ότι το αρχικό σημείο της διανομής ήταν η πλατεία Δημ. Θεάτρου, όμως ο δήμαρχος σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν την διανομή τροφίμων σε όλους τους δημοτικούς χώρους και κυρίως στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου. 


Την ίδια ώρα που οι υποτελείς ξένων τοκογλύφων στέλνουν χιλιάδες Έλληνες στην πείνα, στην εξαθλίωση και στον θάνατο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διοργανώνει και θα συνεχίσει να διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα.


http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: