Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Όταν ο Άδωνις ορκιζόταν να μην χτιστεί τζαμί στην Αθήνα!


Η συγκεκριμένη φωτογραφία που αποτελεί προεκλογική αφίσα του Άδωνι Γεωργιάδη ως υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής το 2010, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη πως το μνημόνιο και δη ο υπουργικός θώκος προκαλούν ανίατη αμνησία στους πολιτικάντηδες.
Πριν ακριβώς τρία χρόνια ο "μπουμπούκος" ως το πουλέν του Καρατζαφέρη διεκδικούσε την ψήφο των κατοίκων της Αττικής στις περιφερειακές εκλογές με κεντρικό σύνθημα: ΟΧΙ τζαμί στον Βοτανικό. Η προεκλογική του αφίσα έγραφε χαρακτηριστικά: "ΟΧΙ τζαμί στον Βοτανικό. Εάν θέλετε να γίνει το κέντρο των Αθηνών το μεγαλύτερο ισλαμικό κέντρο των Βαλκανίων φτιάχνοντας το τζαμί στον Βοτανικό, ψηφίστε έναν από τους υπόλοιπους εννέα.Εάν όμως ΟΧΙ έχετε μια επιλογή. Άδωνις Γεωργιάδης - Αττική Οδός. ΥΓ. Σκεφτείτε ένα πράγμα, η παραχώρηση γης στην Ι.Μ. Βατοπεδίου θεωρήθηκε σκάνδαλο, η δωρεάν παραχώρηση γης και τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων που δίνονται για το τζαμί τι είναι...;".
Η αλήθεια του Άδωνι ότι το τζαμί θα προκαλέσει την γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας και η δήθεν υπόσχεσή του ότι θα αγωνιστεί για την μη πραγματοποίηση αυτού του εθνικού εγκλήματος αποδείχθηκαν ψεύτικα λόγια πολιτικάντη. Τρία χρόνια μετά ο ίδιος διαψεύδει τον εαυτό του, καθώς βάζει την υπογραφή του στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας.
Η Χρυσή Αυγή πιστή στον Αγώνα της για Πατρίδα και Ορθοδοξία δεν θα επιτρέψει να επιβληθεί νέα τουρκοκρατία στην Ελλάδα από τους νεοραγιάδες του μνημονίου!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: