Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» τα παίρνουν από ισλαμιστές τρομοκράτες!!


Η αμερικανική US Treasury Department ανακοίνωσε πως η περιβόητη οργάνωση για την «προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» HumanRights Watch, χρηματοδοτείται από τον καθηγητή από το Κατάρ Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi, ο οποίος ενισχύει οικονομικά και τους ισλαμιστές τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων σε Συρία, Ιράκ, Υεμένη και Σομαλία.


Η Human Rights Watch ανήκει στον γνωστό εβραϊκής καταγωγής διεθνή τοκογλύφο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος τελευταία επιδίδεται σε «χορηγίες» σε δήμους της Ελλάδος, μεταξύ αυτών και στο δήμο Αθηναίων.   Μάλιστα πέραν των κυρώσεων στις οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τον συγκεκριμένο καθηγητή, θα διεξαχθεί έρευνα και σε οργανισμούς, φορείς και μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνταν και συνεργάζονταν με την Al Karama, την ΜΚΟ που δημιουργήθηκε με πρόσχημα την ανθρωπιστική δράση στις αραβικές χώρες.
Πέραν της οργάνωσης του Σόρος, η Al Karama χρηματοδοτούσε και την Διεθνή Αμνηστία, διεθνή οργανισμό που βάλλει συνεχώς κατά της Ελλάδος και φυσικά της Χρυσής Αυγής. Στελέχη της Διεθνούς Αμνηστίας παραδέχτηκαν το γεγονός της χρηματοδότησής τους από το Κατάρ ενώ η Human Rights Watch δεν έχει λάβει ακόμη θέση επί των καταγγελιών.
Αξίζει να επισημάνουμε το γεγονός ότι η οργάνωση του Σόρος αποτελεί τον βασικό χρηματόδοτη και ελληνικών ΜΚΟ οι οποίες δρουν υπό το πρόσχημα της προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων και των λαθρομεταναστών. Αυτές ως επί το πλείστον υπήρξαν και εκ των βασικών κατηγόρων της Χρυσής Αυγής, προχωρώντας σε σωρεία συκοφαντιών εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δίχως βεβαίως την παράθεση στοιχείων που να αποδεικνύουν την ανάμιξη ή συσχέτιση της Χρυσής Αυγής με όσα καταγγέλλουν.
Άσχημα λοιπόν τα νέα για τους εγχώριους «υπερασπιστές» του κίβδηλου ουμανισμού υπέρ των λαθροεισβολέων και του άσβεστου μίσους για τους Έλληνες. Δεν τρέφουμε βεβαίως αυταπάτες πως το αντεθνικό Κράτος θα απαιτήσει να χυθεί άπλετο φως στη σκοτεινή χρηματοδότηση των ΜΚΟ των αριστεριστών ανθελλήνων. Εντούτοις δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε δικαιωμένοι για την ακατάπαυστη αλληλεγγύη μας προς τον Ελληνικό Λαό, την ίδια ώρα που οι συγκεκριμένες οργανώσεις χρηματοδοτούνταν από Κράτος και διεθνείς τρομοκράτες για να συκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες. Είναι τουλάχιστον θρασύ να μιλούν για «συσσίτια μίσους» εκείνοι που τα παίρνουν από ισλαμιστές τρομοκράτες και σφαγείς! Περαστικά στο Σύριζα και στις συνιστώσες του.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: