Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Οι προστατευόμενοι του Σύριζα, βεβήλωσαν Ελληνικές Σημαίες στη Σύρο

Οι προστατευόμενοι του Σύριζα, βεβήλωσαν Ελληνικές Σημαίες στη Σύρο
Εκείνοι που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση» προβαλλόμενοι από τον δημοσιογραφικό και πολιτικό εσμό ως «δημοκράτες», έδειξαν για μια ακόμη φορά το αποκρουστικό και γεμάτο αντεθνικό μίσος πρόσωπό τους: στην Ερμούπολη της Σύρου, τα κρατικοδίαιτα νόθα του μαρξιστικού υποκόσμου, ξέσπασαν την μπουρζουαζίδικη οργή τους στις Ελληνικές Σημαίες του Μνημείου της Πλατείας Κανάρη.
Οι τέσσερις Ελληνικές Σημαίες που υψώνονταν στις τέσσερις γωνίες του μνημείου, έγιναν ο στόχος συμμοριτών της ανθελληνικής αριστεράς. Αφού τις κατέβασαν, τις πέταξαν στο δρόμο, ολοκληρώνοντας το «κατόρθωμα» το οποίο θα διηγούνται με κομπασμό στα υπόλοιπα ψοφίμια των συνιστωσών της ροζ αριστεράς.
Η «ηρωική» πράξη των συμμοριτών της αντεθνικής αριστεράς έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 24ηςΔεκεμβρίου. Τις Σημαίες είδαν άντρες του Λιμενικού που περιπολούσαν, οι οποίοι και έσπευσαν να τις μαζέψουν. Στο σημείο μάλιστα βρισκόταν μια γυναίκα, η οποία και επιχείρησε να εμποδίσει τους λιμενικούς. Προσήχθη στο λιμεναρχείο του νησιού και αφέθηκε ελεύθερη αργότερα, καθώς ανακοινώθηκε πως δεν ήταν υπεύθυνη για την υποστολή των Σημαιών. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως το συμβάν έγινε πριν τις 6 το πρωί, προτού καν ξημερώσει.
Σύμφωνα με τις τοπικές δημοσιογραφικές πηγές, για το περιστατικό διεξάγονται έρευνες από το Λιμεναρχείο Σύρου και έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία. Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, η προσβολή του Εθνικού μας Συμβόλου δεν είναι δα και τόσο σοβαρό ζήτημα για να ταλαιπωρήσουν οι Αρχές τους γνωστούς παρακρατικούς «επαναστάτες». Άλλωστε τα χαϊδεμένα του Καθεστώτος, είναι χρήσιμα στην καθεστωτική εκστρατεία κατά της Χρυσής Αυγής.
Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα είναι πάντοτε η ανθελληνική αριστερά, η οποία συνεχίζει να δρα ασύδοτα υπό την πλήρη ανοχή και ενθάρρυνση της ψοφοδεξιάς. Γι' αυτό ο Ελληνικός Λαός θα επιμένει σταθερά και αποφασιστικά:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: