Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Μουσουλμάνοι στο Βέλγιο ζητούν να φύγουν οι γηγενείς κάτοικοι! Έρχεται σειρά της Ελλάδος;

Εικόνες από ένα εφιαλτικό για την Ελλάδα μέλλον εκτυλίσσονται ήδη στο Βέλγιο, όπου το θράσος των εκεί μουσουλμάνων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Για του λόγου το αληθές παρουσιάζουμε τα παρακάτω λόγια, τα οποία αποδεικνύουν που οδηγεί ο πολυπολιτισμός: «Οι ντόπιοι που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην πολυπολιτισμική πραγματικότητα θα πρέπει να μεταναστεύσουν».


Η φράση αυτή ανήκει στον ηγέτη της AEL (Arab European League) της Αμβέρσας, Dyab Abou Jahjah, και δημοσιεύθηκαν στο πιο πρόσφατο τεύχος του Ολλανδικού περιοδικού “Society Quaterfly”. Τα λόγια που ξεστόμισε ο μουσουλμάνος αυτός κάλλιστα θα μπορούν να ειπωθούν στην Χώρα μας πολύ σύντομα. Αν τελικά η συγκυβέρνηση του μνημονίου, πιστή στο ανθελληνικό της έργο, δημιουργήσει τζαμιά για τους παράνομους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, έτσι θα απαντούν οι εκπρόσωποί τους στις διαμαρτυρίες των κατοίκων των περιοχών όπου θα στεγάζονται τα τζαμιά.
Αφού δεν μπορούν να συνηθίσουν στην εικόνα του μιναρέ, του μουφτή και του κορανίου πρέπει να μεταναστεύσουν από την Ελλάδα, από την ίδια τους την Χώρα δηλαδή! Κάτι τέτοια περιστατικά από το εξωτερικό είναι ο οδηγός για τα άσχημα των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, όπου οι ίδιοι οι γηγενείς κάτοικοι μιας χώρας αντιμετωπίζονται ως παρίες και ανεπιθύμητοι από τους λαθρομετανάστες. Γι’ αυτό και η ματαίωση ανέγερσης τζαμιών αποτελεί ύστατη υποχρέωση, προκειμένου η Ελλάδα να μην αποδομήσει πλήρως το Εθνικό και Θρησκευτικό της χαρακτήρα.
Γιώργος Μάστορας 
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: