Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Προκαλεί ο ουφολόγος Χαρδαβέλλας: Ζήτησε ισόβια για τα μέλη της Χρυσής Αυγής!

Έχασε πάλι την μπάλα ο ουφολόγος Χαρδαβέλλας: Ζήτησε ισόβια για τα μέλη της Χρυσής Αυγής!
Ο άνθρωπος που επιδίωξε, εργάστηκε δια της αρθρογραφίας του και πανηγύρισε έξαλλα την νίκη ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Τζέφρυ Παπανδρέου, καταφέρεται με νέες αθλιότητες κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, μετά από ένα βραχύ διάστημα απελπισίας και απόγνωσης, εξαιτίας της ραγδαίας δημοσκοπικής ανόδου της Χρυσής Αυγής παρά την εργολαβική εκστρατεία λάσπης του ίδιου και των «έγκριτων» συναδέλφων του.
Μόλις στις 18 Νοεμβρίου, ο αξιολύπητος πασοκάνθρωπος, υπέγραφε άρθρο υπό τον πομπώδη τίτλο «Πού είναι τα όπλα της Χρυσής Αυγής οέο;», ο οποίος και απηχούσε την απόγνωσή του για το δικαστικό και επικοινωνιακό ναυάγιο της ξενόδουλης Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, στις πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Έγραφε τότε εν μέσω οδυρμού, ο ψευτοδημοκράτης του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ: «Ας το πάρουμε χαμπάρι, η Χρυσή Αυγή δεν χτυπιέται ούτε με συλλήψεις στελεχών της, ούτε με απομόνωσή της στη βουλή, ούτε (το κυριότερο) με δολοφονίες νέων ανθρώπων από ανεγκέφαλους εξτρεμιστές εγκληματίες. Χτυπιέται με σοβαρή πολιτική και υπεύθυνες πράξεις της πολιτείας, αλλιώς οι συλλήψεις και οι πομφόλυγες περί εγκληματικής οργάνωσης γίνονται μπούμερανγκ για την κυβέρνηση και τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου.
Πού είναι αλήθεια το φοβερό και τρομερό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής που μας πιπίλιζαν το μυαλό επί μέρες ότι το βρίσκουν από στιγμή σε στιγμή; Τρίχες. Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρει τίποτα εκτός από κάτι κοντάρια, κάτι σιδερογροθιές και μερικά σκουριασμένα όπλα. Πού είναι αλήθεια η αποκάλυψη ονομάτων όλων αυτών των σκοτεινών τύπων που χρηματοδοτούν δήθεν τη Χρυσή Αυγή; Τρίχες και εδώ. Πού είναι τα φοβερά σχέδια προετοιμασίας μεγάλων εγκληματικών ενεργειών από τους χρυσαυγίτες που σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία σχεδόν τα είχαν βρει; Τρίχες και εδώ».
Και τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι, που το αγαπημένο του Καθεστώς της κλεπτοκρατίας αποτύγχανε να ξεγελάσει τον Ελληνικό Λαό. Κατέληγε μάλιστα σ' εκείνο το άρθρο του: «Όσο λοιπόν θα μας κοροϊδεύουν όλους με δήθεν αναμενόμενες αποκαλύψεις οπλοστασίων, χρηματοδοτών και σχεδίων για εγκλήματα, οι φασίστες θα τρίβουν τα χέρια τους, βέβαιοι ότι όλη αυτή η ιστορία γυρνάει μπούμερανγκ στους διώχτες τους και θα λουφάζουν για λίγο μέχρι να χυμήξουν και πάλι στη δημοκρατίας μας»!
Σήμερα, ένα σχεδόν μήνα μετά, μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν παρανόμως και δεν απεικονίζουν τίποτα το ποινικά κολάσιμο, έκαναν τον περισπούδαστο δημοσιογραφίσκο της πασοκικής σχολής προπαγανδιστών να αλλάξει ρότα. Ενδεικτικός της «αντικειμενικότητάς» του, ο πρόλογος του άρθρου του: «Αγριεύουν πολύ τα πράγματα με τη Χρυσή Αυγή. Τους πάνε για κατάλυση του πολιτεύματος απ' ότι μαθαίνω, που σημαίνει από 20 χρονάκια μέχρι ισόβια σε Μιχαλολιάκους και Σία».
Και αδυνατεί να κρύψει τη χαρά του ο κράχτης των Μνημονίων, ο οποίος υπεράσπισε με φανατικό ζήλο την απόφαση του αγαπημένου του Τζέφρυ Παπανδρέου να σύρει το Λαό και την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ. Τί άλλαξε και εκείνος ο οποίος προ ενός μηνός ένιωθε εξαπατημένος από την κυβέρνηση των υποτακτικών, διατυμπανίζει σήμερα με ταλμουδικό μίσος την βαριά καταδίκη των πολιτικά διωκόμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής; Είναι μήπως η ανακάλυψη των επιβαρυντικών στοιχείων που τόσο απεγνωσμένα αναζητούσε η αντιτρομοκρατική; Τρίχες! Ούτε οι φωτογραφίες με αεροβόλα, ούτε οι αποκριάτικες αμφιέσεις, ούτε οι χάρτες καθιστούν ποινικά αδικήματα!
Το μόνο το οποίο προέκυψε και προφανώς συντέλεσε στην μεταβολή της θέσης του «τσακαλιού» της «αμερόληπτης» δημοσιογραφίας, είναι το γεγονός πως το Καθεστώς του τράβηξε το αυτί για την προ μηνός απόκλιση του από την καθεστηκυία δημοσιογραφική γραμμή. Κι ο θλιβερός παρίας της Χούντας του Μνημονίου συμμορφώθηκε ευθύς αμέσως.
Την απάντηση στο φερέφωνο του Καθεστώτος δίνει ο ίδιος ο Ελληνικός Λαός, μέσω των εκατοντάδων χλευαστικών σχολίων που συνοδεύουν το άρθρο του. Παραθέτουμε τα πιο ευπρεπή εξ αυτών:
«Τα όπλα από φωτογραφίες του internet , ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ, και τα τανκς που θα μπαίνανε στη Βουλή αποδεικνύουν την κατάλυση πολιτεύματος; Το παράβολο των 180 ευρώ για να κάνεις μια μήνυση (απαγόρευση προσφυγής στη δικαιοσύνη λέγεται αυτό), η κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών (από τη στιγμή που ορίζονται οι ανώτατοι δικαστικοί από την κυβέρνηση), η καλπονοθεία (με την ενισχυμένη αναλογική και τις 50 έδρες μπόνους), δεν είναι κατάλυση πολιτεύματος; Η βουλευτική ασυλία (όλοι είναι άνισοι απέναντι στο νόμο) δεν είναι κατάλυση πολιτεύματος; Δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ κι εσείς, κι αυτοί που σας τα στέλνουν αυτά για να τα δημοσιεύσετε; Να παρακαλάτε η οργή να μην μετατραπεί σε πράξη, γιατί ήδη ο κόσμος έχει φτάσει στους κόφτες και πολλοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν».
«Πολλοί χαίρονται αλλά στο τέλος κλαίνε Χαρδαβέλα ! Η τρομοκρατία της Δημιο-κρατικής εβραϊκής κυβέρνησης και των γενίτσαρων του "Δημιο-κρατικού τόξου" ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»!
«Όλοι εσείς οι αριστεροί του κ.. με τη δεξιά τσέπη μας φέρατε σ' αυτά τα χάλια που ζούμε σήμερα. Λυσσάξατε για τη Χρυσή Αυγή γιατί σας χαλάει τη σούπα. Για τον κόσμο όμως προδότες είστε όλοι εσείς πολιτικοί και δημοσιογράφοι που ρημάξατε τη χώρα και μου το παίζετε και σωτήρες. (.) Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεγελάσετε πάλι είτε σε περιφερειακές ή σε ευρωεκλογές είτε στις βουλευτικές εκλογές κι αυτός είναι ο λόγος που έχετε φάει τα λυσσακά σας. Ξυδάκι Κωστάκη μου»!
Η χλεύη του Ελληνικού Λαού στα ανδρείκελα της Χούντας του Μνημονίου είναι η νίκη της Χρυσής Αυγής!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: