Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κασιδιάρης στην βουλή:”Όποιος βουλευτής πεινάει, ας έρθει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής” (ΒΙΝΤΕΟ)

kasidiaris4

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κατακεραύνωσε από του βήματος της Βουλής συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο που επιμένει να διατηρεί τα προκλητικά προνόμια των βουλευτών και να μην κόβει ούτε μισό ευρώ από τους μισθούς των εθνοπατέρων, την στιγμή που ο ελληνικός λαός σε συντριπτικό ποσοστό βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας.«Τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και πέφτει από τα μπαλκόνια είναι πολιτική αλητεία οι βουλευτές να διαμαρτύρονται για το ύψος του μισθού τους», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, τόνισε για ακόμη μια φορά πως η Βουλή συνεχίζει να λειτουργεί αντισυνταγματικά, καθώς περνάει νομοσχέδια με 297 βουλευτές και όχι 300, καθώς έχει στερήσει το δικαίωμα λόγου και ψήφου στους αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένους Συναγωνιστές, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό.
Τέλος, επισήμανε για ακόμη μια φορά πως η σκευωρία της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής σύντομα θα καταπέσει, ενώ κατέθεσε και τροπολογία για την εξομοίωση του βουλευτικού μισθού με αυτόν του Πρέσβη (1899 ευρώ). Όπως είπε χαρακτηριστικά στους διαμαρτυρόμενους βουλευτές της ΝΔ: “Όποιος βουλευτής πεινάει, ας έρθει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής”.
Δείτε το βίντεο:
Σημειώνεται ότι όλα τα κόμματα εκτός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό της Βουλής ο οποίος συζητείται αυτή την ώρα στην Ολομέλεια. Οι εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης στις τοποθετήσεις τους επισημαίνουν ότι στον προϋπολογισμό θα έπρεπε να προβλέπεται μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης αλλά και περικοπή των κονδυλίων που προορίζονται για τα έξοδα γραφείου τους.
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: