Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ - ΟΙ ΗΠΑ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΝΙΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. (ΒΙΝΤΕΟ)



Όπως ειναι γνωστό η χούντα είχε παραδώσει την εξουσία απο την οκτωβρίου 1973, οταν ειχε αναλάβει η κυβέρνηση Μαρκεζίνη να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, στις 10 φεβρουαριου του 1974. Η εξέγερση του Πολυτεχνείου εγινε 16-18 Νοεμβρίου του 1973 οταν η <<χούντα>> είχε παραδώσει τη εξουσία. Ποιοι άραγε δεν ήθελαν να γίνουν οι εκλογές τον φεβρουάριο του 1974 και εξφορμής του πολυτεχνείου τις ματαίωσαν;;;
Οι ΗΠΑ εκείνη την εποχή επιθυμούσαν την ανατροπή του Γεωργίου Παπαδόπουλου εξαιτίας της άρνησης του να παραχωρήσει τις βάσεις της Σούδας στους Αμερικάνους για να βοηθήσουν με τη σειρά τους το Ισραηλ κατα τον Αραβοϊσραηλινό πόλεμο, αλλά και του γεγονότος οτι επιχείρησε να ξεκινήσει διαδικασίες εξορύξεων πετρελαίου με ρήτρα δραχμής.
Για όσους δεν γνωρίζουν, το μεγαλύτερο γκλημα" κατά των Αμερικανών είναι η εξόρυξη πετρελαίου σε άλλη ισοτιμία εκτός Δολαρίου... γνωστό είναι το τι έπαθε ο Σαντάμ Χουσείν που προσπάθησε να αποκολλήσει το Δολάριο από το πετρέλαιο και να το αντικαταστήσει με το Ευρώ!


Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε στο <<Βήμα>>(2-7-2011) ο πρέσβης της Ελλάδος στην Αίγυπτο, κατά την περίοδο της δικτατορίας, Αντώνιος Καραντής αναφέρονται τα εξής: Μετά την ανάκλησή μου στην κεντρική υπηρεσία, ζήτησε να με δεί στο σπίτι του ο μακαρίτης πρέσβης Σπύρος Τενενές, στενότατος φίλος μου.Με υποδέχθηκε με τις λέξεις: <<Αντώνη ξέρεις οτι εσύ έριξες τον Παπαδόπουλο;; και μου εξήγησε τι είχε συμβεί: <<Στην πρόσφατη σύνοδο του συμβουλίου των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ και κατά την έξοδο απο την αίθουσα συνεδριάσεων ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Χένρι Κίσινγκερ επλησίασε τον Ελληνα ομόλογό του και κινώντας απειλητικά τον αντίχειρα του είπε υψηλόφωνα: << Αυτό που κάνατε με τα Αμερικανικά αεροπλάνα θα το πληρώσετε πολύ ακριβά>>


Χρησιμοποιώντας τον διοικητή της Ε.Σ.Α Δημήτρη Ιωαννίδη ετέθει σε εφαρμογή το σχέδιο ανατροπής του απείθαρχου Παπαδόπουλου με μοχλό πίεσης τους φοιτήτες και τους νέους ανθρώπους, τα αιώνια θύματα δηλαδή της παγκόσμιας τάξης.Οι φοιτητές δεν έριξαν την 21 Απριλίου αλλα τον Παπαδόπουλο, φέρνοτας το πολύ σκληρό Ιωαννιδικό καθεστώς (25-11-1973).


Υπενθύμιση: Η Κύπρος χάθηκε υπο καθεστώς Ιωαννίδη και όχι επι Παπαδόπουλου!


Υπάρχει όμως και δεύτερο μεγαλύτερο ψεύδος στην ιστορία, το οποίο φέρει τον τίτλο: <<Νεκροί του Πολυτεχνείου>>!


Θα πρέπει ο καθένας ο οποίος εκφράζει γνώμη να παραθέτει και κάποια αντικειμενικά στοιχεία ως απόδειξη των ισχυρισμών του.


Εγώ θα παραθέσω μερικά:


1ον Πόρισμα Τσεβά: Η τότε κυβέρνηση της ΝΔ είχε αναθέσει στον εισαγγελέα Τσεβά να βρεί επιτέλους πόσοι πέθανα την ημέρα εκείνη.Ο Τσεβάς ψάχνει και βρίσκει μόνο 15 ονόματα. Προσθέτει όμως στο πόρισμα του και άλλους τρείς που πέθανα αργότερα, ενώ αναφέρει και έμμεσες μαρτυρίες. Σύμφωνα με το πόρισμα αυτο κανένας νεκρός δεν ηταν μεσα στο πολυτεχνείο!.


2ον Πόρισμα Σαμπάνη: Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου διέταξε εκ νέου έρευνα για τους νεκρούς του πολυτεχνείου υπο τον αστυνομικό διευθυντή Γ. Σαμπάνη.Το Πόρισμα του αστυνομικού διευθυντή: κανένας νεκρός εντος του πολυτεχνείου! 12 νεκροί εκτος του πολυτεχνείου χωρίς να αποδεικνύεται η σχέση τους με την εξέγερση.


3ον Αναφορά συγκλήτου Πολυτεχνείου: Με την υπ αριθμόν 33437 αναφορά της συγκλήτου του πολυτεχνείου 11/10/1975, προς εισαγγελέα Δ. Τσεβά, κανένας σπουδαστής δεν σκοτώθηκα κατα το τριήμερο. Ο ίδιος ο πρύτανης του πολυτεχνείου κατα τα γεγονότα Κ. Κονοφάγος κατέθεσε ως μάρτυς στις 20/1/1975, στο πενταμελές εφετείο Αθηνών, οτι μέσα στο πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς φοιτητής και τα βεβαιώνει στο βιβλίο του <<Η εξέγερση του πολυτεχνείου>> (1982), με την προσθήκη οτι ούτε κανείς αλλος πολίτης έχασε τη ζωή του μέσα στο πολυτεχνείο.


4ον Οι εκατοντάδες νεκροί: Μετά τη μεταπολίτευση λοιπόν ξεσπάσει ενας <<πόλεμος>> ανακοινώσεων για τους υποτιθέμενους νεκρούς του πολυτεχνείου. 59 νεκροί το ενα <<ίδρυμα>> ! 75 νεκροί ο άλλος <<φορέας>>! 154 νεκροί ναι τόσους βρίκανε μια άλλη εφημερίδα!


Σε εφημερίδα των Αθηνών εμφανίζεται κατάλογος με 82 ονόματα ανθρώπων που πέθαναν στις 16 και 17 Νοεμβρίου.Τα λαγωνικά ψάχνουν και βρίσκουν οτι οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν πραγματικά αλλα ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ στα νοσοκομεία της Αθήνας.


Κάποιος <<δημοσιογράφος>> δηλάδη, πήγε στο ληξιαρχείο Αθηνών έδωσε <<λαδάκι>> στον υπάλληλος και αυτός του έδωσε λίστα με ονόματα πεθαμένων εκείνες τις μέρες.


Ο <<δημοσιογράφος>> τους έβαλε σαν νεκρούς του πολυτεχνείου. Έκπληκτη η εφημερίδα μαθαίνει οτι τα ονόματα των <<ηρωϊκων νεκρών>> που δημοσίευσε ηταν μια γριούλα 81 ετών που πέθανε απο ανακοπή καρδιάς, ενας παππούς 75 ετών που πέθανε απο καρκίνο και άλλοι.


5ον ο μύθος της Ηλένιας Ασημακοπούλου: <<Η θλιβερή>> ιστορία της Ηλένιας για όσους δεν την ξέρουν ή δεν την θυμούνται έχει ως εξής: Την πρώτη επέτειο του πολυτεχνείου, το 1974 ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες υπαρκτών και ανύπαρκτων <<νεκρών>> που γέμισαν το πολυπαθές κτίριο, τις μάντρες, τις αυλές και τα κάγκελα του, ηταν και το σκίτσο μιας ωραιότατης κοπέλας. Δίπλα στο ίδιο κάγκελο υπήρχε και ένα σημείωμα με τα εξής βακρύβρεχτα: <<Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής.Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά εχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει>>. Το <<δράμα το πήραν οι εφημερίδες και μία απο αυτές η <<Αυγή>> έγραψε κατα λέξη τα εξής κατω απο το σπαραξικάρδιο τίτλο: <<ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΟΥ; Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ>> και τον υπότιτλο: <<Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη στουρνάρη απο σφαίρα.Τι απόγινε;>> Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε οτι το σκίτσο της <<δολοφονημένης>> Ηλένιας στο οποίο τόσοι φοιτητές και φοιτήτριες γονυπέτησαν δακρυσμένοι ηταν παρμένο απο διαφήμιση σαμπουάν της Αγγλικής εταιρίας <<ΜΠΡΕΚ>> και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλίκη έκδοση του τριμηνιαίου περιοδικού <<ΒΟΓΚ>>.







6ον κατάλογος νεκρών Μπάμπη Γεωργούλα: Ένας άλλος κατάλογος νεκρών (και απο τους πιο περίφημους μάλιστα), ηταν αυτός του Μπάμπη Γεωργούλα, στελέχους της οργάνωσης <<Ρήγας Φεραίος>> (ΚΚΕ). ΟΓεωργούλας αναφέρει 77 ονόματα νεκρών τ(α περισσότερα χωρίς το μικρό όνομα άρα μη ταυτοποιήσιμα). Ο κατάλογος αυτός καθίσταται άμεσα αναξιόπιστος, καθώς στον αριθμό 4 αναγράφεται το ονομα της νεκρής <<μαϊμου>> Ηλένιας Ασημακοπούλου.
7ον Η συνέντευξη του οδηγού του άρματος Ανδρέα Σκευοφύλακα: Ο Ανδρέας Σκεοφύλακας μετα απο 30 χρόνια λύνει τη σιωπή του και αναφέρει λεπτομερώς τις κινήσεις και τις διαταγές που είχε εκείνη τη βραδιά. <<Πήρα εντολή ν’ανοίξω την πύλη, οι ερπήστριες έλιωσαν ενα παλίο mercentes που είχε φρακάρει την πόρτα η οποία δεν άνοιγε κατά την προσπάθεια των φοιτητών να την ανοίξουν και να βγούν έξω.Μετά την είσοδο μου μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου εισέβαλαν οι αστυνομικοί και εξαπέλυσαν κυνηγητό μετά ξύλου στους φοιτητές που συνελάμβαναν.Πολλοί απο μας προφυλάξαμε αρκετούς και μάλιστα δεν έλιψαν και οι αψιμαχίες με τους αστυνομικούς που πιαστήκαμε στα χέρια. Σχηματίσαμε ένα διάδρομο να περάσουν οι φοιτητές με ασφάλεια. Κατά την είσοδο μας στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχε ευτυχώς κανένας νεκρός παρά μονο μια καταλάθος τραυματισμένη φοιτήτρια η Πέπη Ρηνοπούλου που θα ήθελα να την συναντήσω και να της ζητήσω συγνώμη αλλά ντρέπομαι>>.
8ον Η μαρμάρινη πλάκα εξω απο το Πολυτεχνείο: <<ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 1941-1944. Η στήλη στο χώρο του Πολυτεχνείου, αφορά τους νεκρούς φοιτητές κατά την κατοχή (1941-44) και όχι τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και η οποία ανεγέρθηκε το 1988 ελείψη νεκρών φοιτητών στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.Στην μαρμάρινη πλάκα έχουν αναγραφεί δεκαοκτώ ονόματα με την μισοσβησμένη πλην όμως αναγνώσιμη, διευκρινιστική περιγραφή <<ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Ε.Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 1941-1944.
Ολα αυτά τα στοιχεία λοιπόν αποδεικνύουν οτι δεν υπήρξε κανένας νεκρός εντός του Πολυτεχνείου. Το καθεστώς της μεταπολίτευσης βασίστηκε στον μύθο του Πολυτεχνείου για να μπορέσει να επικρατήση στο υποσυνείδητο του λαού.Όταν μάλιστα αποφάσισαν να δώσουν συντάξεις στους γονείς των θυμάτων δεν παρεβρέθηκε κανένας με τα απαραίτητα έγραφα να τις παραλάβει!!!Άρα μπορούμε να πούμε οτι και τα προαναφέρντα πορίσματα Τσεβά και Σαμπάνη ίσως τελικά να έπαιξαν και αυτά ενεργό ρόλο στην εγκαθίδρυση του μεταπολιτευτικού Αμερικανοδημοκρατικού παγκοσμιοποιητικού νεοταξικού καθεστώτος!!! ...<< Εδώ Βρυξέλες εδώ Βρυξέλες σας ομιλεί ο σταθμός των ελέυθερα αγωνιζομένων καπιταλιστών>>...
 
 http://mythorrea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: