Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Οι προδότες των Αθηνών χτίζουν τζαμί και οι φίλοι τους οι τούρκοι βεβηλώνουν την Αγία Σοφία

Οι προδότες των Αθηνών χτίζουν τζαμί και οι φίλοι τους οι τούρκοι βεβηλώνουν την Αγία Σοφία
Είδαμε ήδη την είδηση για την, κατ' εντολή Ερντογάν, κατασκευή του τζαμιού στο Βοτανικό από την συγκυβέρνηση του μνημονίου, με την «φιλική» συμμετοχή των εταιριών του Μπόμπολα και του Κόκκαλη. Ύστερα από την εντολή του Ερντογάν ο Σαμαράς θα φέρει και πάλι τους μιναρέδες στην Αθήνα, σχεδόν δύο αιώνες από την Επανάσταση του 1821, στην οποία οι πρόγονοι μας δώσανε το αίμα τους ακριβώς για να μην υπάρχουν αυτοί οι μιναρέδες. Έτσι για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση της Αθήνας και την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους το 1830, στο ιερό έδαφος της Αθήνας, θα αποκτήσει ισλαμικό τέμενος...
Την ίδια ώρα οι «φίλοι» μας οι τούρκοι ετοιμάζονται να βεβηλώσουν την Αγία Σοφία. Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της Τουρκίας, Μπουλέντ Αρίντς, υπάρχουν σχέδια για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Ο Αρίντς είπε «κοιτάμε την καημένη την Αγιά Σοφιά και ευχόμαστε να επιστρέψει στις καλές της ημέρες» και ακολούθως εισηγήθηκε την μετατροπή της και πάλι σε τζαμί. Όπως χαρακτηριστικά είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του «στο παρελθόν ήταν δυνατόν να αποδεχόμαστε πρώην τεμένη να λειτουργούν ως μουσεία. Τώρα όμως υπάρχει μια διαφορετική Τουρκία».
Παρατηρούμε, λοιπόν, ότι ταυτοχρόνως πραγματοποιούνται δύο αντίρροπες κινήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας, που καταδεικνύουν εμφανώς την ενδοτικότητα της ελλαδικής κυβερνήσεως, απέναντι στην τουρκική επεκτατική πολιτική. Η Ελλάδα δίνει γη και ύδωρ επιτρέποντας την πληθυσμιακή εισβολή μέσω των λαθρομεταναστών και της πολιτισμικής εισβολής μέσω του τζαμιού που θα χτίσει ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης και οι άλλοι εργολάβοι. Μία πολιτισμική εισβολή στην οποία φυσικά θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τα τουρκοσήριαλ που συνεχώς προβάλλουν τα κανάλια, μεταξύ των οποίων και το κανάλι του Μπόμπολα.
Η Χρυσή Αυγή πιστή στον Αγώνα υπέρ του Ελληνικού Λαού αποτελούσε και αποτελεί την πρωτοπορία στον Αγώνα ενάντια στην τουρκοποίηση που επιχειρεί η διεθνής ελίτ της παγκοσμιοποίησης. Έτσι και τώρα η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού θα απαντήσει στην πρωτοφανή αυτή πρόκληση με κάθε νόμιμο μέσο: μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: