Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το “αντιρατσιστικό” αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα αλλά όχι στις γενοκτονίες του Ελληνισμού!

Το “αντιρατσιστικό” αναφέρεται στο Ολοκαύτωμα αλλά όχι στις γενοκτονίες του Ελληνισμού!
Το ερώτημα τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί η κυβέρνηση Σαμαρά, έχει τεθεί πολλάκις από το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Ακόμη μια αφορμή για να τεθεί, δίνεται από την κατάθεση του αντιρατσιστικού εκτρώματος στη Βουλή, σύμφωνα με το οποίο ποινικοποιείται η άρνηση του Ολοκαυτώματος.
Η κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου υπήρξε άλλωστε ρητή δέσμευση της κυβέρνησης Σαμαρά προς το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ (AJC, World Jewish Congress), όπως έχουν αποκαλύψει οι ίδιοι οι σιωνιστές, οι οποίοι έκαναν λόγο για υπόσχεση των Ελλήνων πολιτικών! Η κυβέρνηση συνεπώς καταθέτει στη Βουλή σχέδιο νόμου, το οποίο απαιτούν οι ξένοι για να εξυπηρετήσει δικά τους συμφέροντα και όχι εκείνα του Ελληνικού Λαού!
Οι φαιδρότητες περί καταπολέμησης του «ρατσισμού» και της ξενοφοβίας στην Ελλάδα είναι φυσικά κυβερνητικές διακηρύξεις προς εσωτερική κατανάλωση, για να δικαιολογηθεί το γεγονός πως η κυβέρνηση Σαμαρά εκτελεί τις εντολές τρίτων, εκτός Ελλάδος. Ενδεικτικό όλων αυτών είναι το γεγονός πως στο σχέδιο νόμου κατονομάζεται το Ολοκαύτωμα, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, ούτε του Ελληνισμού της Ιωνίας. «όποιος με πρόθεση δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. προφορικά, δια του Τύπου ή του Διαδικτύου), εγκωμιάζει, επιδοκιμάζει, αρνείται κακόβουλα τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας ή κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, καθώς και του Ολοκαυτώματος και του ναζισμού, με τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή να ενέχει απειλητικό ή προσβλητικό χαρακτήρα κατά ομάδας προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό».
Γιατί όμως απουσιάζουν σκανδαλωδώς οι αναφορές στις γενοκτονίες του Ελληνισμού; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: τον Μάιο του 2013, όταν η αστεία, πατριδοκάπηλη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προκαλούσε την οργή των ψηφοφόρων της με την υιοθέτηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που προωθούσαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, επιχείρησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις και κυρίως τις διαρροές προς τη Χρυσή Αυγή αφήνοντας να εννοηθεί πως στο εν λόγω νομοσχέδιο θα συμπεριλαμβανόταν η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Η συγκεκριμένη είδηση έφτασε φυσικά και στην Άγκυρα, η οποία αντέδρασε αμέσως και έντονα. Mε ανακοίνωση του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών απαιτούσε από την ελληνική κυβέρνηση να καταργήσει τις εκδηλώσεις Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας, χαρακτηρίζοντάς τες ως «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες κύκλων στην Ελλάδα, οι οποίες δηλητηριάζουν την ελληνοτουρκική φιλία»!
Η σκέψη τότε για την κατάθεση του αντεθνικού αυτού εκτρώματος είχε αποσυρθεί, το επαναφέρει όμως σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά, έχοντας κάνει πίσω στην πρότερη δέσμευσή της προς τους πατριώτες ψηφοφόρους της: στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε δεν υπάρχει ονομαστική αναφορά στην Ποντιακή Γενοκτονία, αλλά φυσικά υπάρχει στο Ολοκαύτωμα!
Με την κίνησή της αυτή, η κυβέρνηση Σαμαρά ικανοποιεί τόσο τους σιωνιστές όσο και τους τούρκους εντολείς της. Εντούτοις, περιφρονεί τον Ελληνικό Λαό και τη θέλησή του, αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν δρα με σκοπό της διασφάλιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του αλλά εναντίον αυτών! Ήδη σιωνιστές και Τούρκοι πανηγυρίζουν για την μεγάλη τους νίκη, την οποία σφραγίζει η αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά, δεν δύναται όμως αυτό να συμβεί και για τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει δια της καταργήσεως της ελευθερίας του λόγου τις υποσχέσεις της ξενόδουλης κυβέρνησης προς ξένα κέντρα.
Βεβαίως τα ελεγχόμενα και καταχρεωμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης θα κάνουν λόγο για «προστασία της Δημοκρατίας», «καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας» και λοιπά παρόμοια. Επί της ουσίας όμως, αδυνατούν τόσο αυτά όσο και η κυβέρνηση του ραγιαδισμού, να πείσουν το Λαό μας και να απαντήσουν στο ερώτημα: γιατί το «κυρίαρχο» Κράτος μας, καταπολεμά δια νόμου τον αντισημιτισμό αλλά όχι τον ανθελληνισμό; Η απάντηση είναι προφανής για τους ελεύθερους ανθρώπους και υποδεικνύει και τους νοσηρούς εγκεφάλους που τρίβουν τα χέρια τους στα παρασκήνια της λήψης των πολιτικών αποφάσεων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: