Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πρωτοφανής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από τους τρομοκράτες

Πρωτοφανής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από τους τρομοκράτες
Την ώρα που όλα τα κανάλια και οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλουν νέο τρομοκρατικό χτύπημα, η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. επιμένει να αφήνει αφύλακτους τους κύριους στόχους των τρομοκρατών, δηλαδή τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Έφτασαν μάλιστα στο άθλιο σημείο - για να καλυφθούν από τις βαρύτατες ποινικές τους ευθύνες - να προτείνουν στους βουλευτές μας να φυλάσσονται... εκ περιτροπής! Να μην διαθέτουν δηλαδή αστυνομικό συνοδό της απολύτου εμπιστοσύνης τους, αλλά να αναλαμβάνει διαφορετικός σε καθημερινή βάση ένοπλος την φύλαξή τους!
Η απόφαση αυτή είναι όχι μόνο κακόβουλη και πολιτικά στοχευμένη, αλλά κυρίως επικίνδυνη για την ασφάλεια των βουλευτών μας και επιχειρησιακά ανεφάρμοστη. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. καθίστανται προσωπικώς υπεύθυνοι για οτιδήποτε έχει συμβεί, αλλά και πρόκειται να συμβεί εις βάρος βουλευτών και μελών του κόμματός μας.
Παραθέτουμε το εξώδικο της Χρυσής Αυγής προς την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
Του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή»
ΠΡΟΣ
Τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣ
Τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη
Παρά τις επανειλημμένες δημόσιες και επίσημες εκκλήσεις μας για αποκατάσταση της νομιμότητας στο θέμα της ασφάλειας των Βουλευτών μας, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.,  όπως εκπροσωπείται από τα αρμόδια φυσικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και εσείς,  αρχικά δεν επανεξέτασε θετικά το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επαναφορά των αστυνομικών που παρανόμως μας στέρησε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, αλλά αντίθετα ευθυγραμμίστηκε με την πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά χρονικά, απόφασή του.
Η απόφαση αυτή, που υπαγορεύτηκε από αμιγώς μικροπολιτικά κριτήρια και όχι από υπηρεσιακά, καθόσον ως γνωστόν δεν στηρίζεται σε καμία νομική διάταξη που να επιβάλει τη νομιμότητα της στέρησης της φυσικής φύλαξης των Βουλευτών του Κινήματός μας, καθιστά υπόλογη τόσο την πολιτική ηγεσία όσο και την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Το πρωτοφανές όμως επεισόδιο της δολοφονικής επίθεσης που στέρησε τη ζωή από νεαρά στελέχη του κόμματός μας έξω από τα κομματικά μας γραφεία στο Ν. Ηράκλειο, καθώς και οι καθημερινές πλέον απειλές ζωής που έμπρακτα δέχονται Βουλευτές μας κατά την μετάβαση στις οικίες τους ή έξω από αυτές από ύποπτα άτομα που παρακολουθούν ανεμπόδιστα τις κινήσεις τους, αποδεικνύει έμπρακτα με το χειρότερο τρόπο όσα προφητικά είχαμε αναφέρει σε αντίστοιχη εξώδικη Διαμαρτυρία που είχαμε αποστείλει στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στις 20/12/2012.
Με δεδομένη την επανεξέταση πλέον του ζητήματος της ασφαλείας των βουλευτών μας από την υπηρεσία σας, λόγω των τραγικών αυτών εξελίξεων και λόγω της στοχοποίησης του Κόμματος και των βουλευτών μας
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ
Όπως άμεσα επαναφέρετε σε όλους τους Βουλευτές του Κόμματός μας την φρουρά που δικαιούνται, σε μόνιμη βάση και όχι εκ περιτροπής όπως ακριβώς ισχύει για όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Επισημαίνουμε ότι η πρόθεση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. να αναθέσουν την φύλαξη των βουλευτών μας σε αστυνομικούς της δικής τους επιλογής, οι οποίοι μάλιστα σε ημερήσια βάση θα εναλλάσσονται (γεγονός αδιανόητο, επιχειρησιακά ανεφάρμοστο και επικίνδυνο) στοχεύει ουσιαστικά στην ελλιπή μας φύλαξη και την περαιτέρω στοχοποίησή μας, κατά συνέπεια δεν γίνεται δεκτή.
Όλοι οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου τις τελευταίες δεκαετίες επιλέγουν οι ίδιοι τους αστυνομικούς συνοδούς τους, οι οποίοι τελούν τα καθήκοντά τους σε μόνιμη βάση και όχι εκ περιτροπής.  Το ίδιο ακριβώς αιτούνται και οι βουλευτές του «Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή»  Η διάκριση που σκοπεύετε να επιβάλλετε εις βάρος των βουλευτών του κόμματός μας είναι όχι μόνο κακόβουλη και πολιτικά στοχευμένη, αλλά και επικίνδυνη για την ασφάλειά μας. Η επιβολή μίας τέτοιας απόφασης καθιστά απόλυτα υπεύθυνο τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. για οτιδήποτε συμβεί εις βάρος μας.
Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2013
Εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδος
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: