Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!


Το καθεστωτικό «Βήμα» έδωσε στη δημοσιότητα χθες ένα μέρος του δικαστικού φακέλου που αφορά τις υπό διερεύνηση… εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής. Μεταξύ αυτών και μια κατάθεση ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος των μέτρων ασφαλείας στις 25 Νοεμβρίου 2012 στη Χερσόνησο όπου γινόταν νόμιμη και προγραμματισμένη πολιτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, ενώ την ίδια στιγμή, σε απόσταση 100 μέτρων (!!!) είχαν συγκεντρωθεί (παρανόμως…) κουκουλοφόροι, κρανοφόροι και ροπαλοφόροι αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι τρομοκρατούσαν και προπηλάκιζαν τους προσερχομένους και απειλούσαν τους συγκεντρωμένους εθνικιστές με… κρεμάλες και τα τοιαύτα. Κι όλα αυτά με την ανοχή της τοπικής αστυνομίας, με πρώτον υπεύθυνο τον παραπάνω αξιωματικό, ο οποίος ήταν επικεφαλής και προφανώς εφήρμοζε τις παράνομες διαταγές που έπαιρνε από επίορκους στην Αθήνα, για υπόθαλψη των (παρανόμων) παρακρατικών υποκειμένων!

Αυτός, λοιπόν, ο αξιωματικός αντί να ξηλωθεί την ίδια ημέρα (ή μάλλον την ίδια ώρα…), όχι μόνο παρέμεινε στο αστυνομικό σώμα, αλλά κλήθηκε και ως μάρτυρας κατηγορίας (!!!) κατά του Η. Κασιδιάρη, ο οποίος αντέδρασε στην καραμπινάτη παρανομία και απαίτησε την επιβολή του νόμου, δηλαδή τη διάλυση των λυσσασμένων σκυλιών του παρακράτους.  


Ιδού ένα μέρος από την κατάθεση του υπευθύνου για την τήρηση της… τάξης (!!!) και την επιβολή του νόμου (!!!): «η απαίτησή του ήταν να φύγουν οι διαδηλωτές και μάλιστα είπε: “θα τους γ… όλους. Έχεις το λόγο μου, θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ. Εγώ τη στάση και τα λόγια του συγκεκριμένου βουλευτή τα εξέλαβα ως σοβαρά επειδή προέρχονται από έναν βουλευτή και με δεδομένο ότι οι διαδηλωτές είχαν φοβερή αντιπαλότητα με τη Χρυσή Αυγή. Είχα την αίσθηση πως ό,τι έλεγε ο βουλευτής τα ασπαζόντουσαν τα μέλη της ΧΑ και ότι τους καθοδηγούσε. Έχω λάβει σε πολλές παρόμοιες επιχειρήσεις και δεν μου έχει συμβεί άλλη φορά επικεφαλής ομάδας, κόμματος ή συνδικαλιστικής ένωσης να συμπεριφερθεί με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο».

Δύο σύντομες παρατηρήσεις, για να δείτε που ζούμε:

1η) Ο σίγουρα έμπειρος σε καταθέσεις ανώτατος αξιωματικός αποκαλεί -δύο φορές μάλιστα- τους παρανόμως αντισυγκεντρωθέντες ενόπλους (τα ρόπαλα από το νόμο θεωρούνται όπλα…) κουκουλοφόρους και κρανοφόρους «διαδηλωτές»!!!

2η) Πω, πω, δεν του είχε ξανασυμβεί να του φερθούν έτσι επικεφαλείς ομάδων, κομμάτων ή συνδικαλιστικών ενώσεων του κυρίου αυτού. Ο ίδιος είχε επιτρέψει ποτέ απέναντι από νόμιμες συγκεντρώσεις ομάδων, κομμάτων και συνδικαλιστικών ενώσεων να μαζευτούν κουκουλωμένοι αλήτες και να προπηλακίζουν, να τρομοκρατούν, να απειλούν και να βρίζουν αυτούς που μετείχαν στη νόμιμη συγκέντρωση; Φυσικά, αυτή την ερώτηση δεν του την έκαναν οι της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης. Για ευνόητους λόγους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: