Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΗΝ… ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΩΚΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

b
Πλήρης είναι η αποτυχία της κατασταλτικής πολιτικής κατά της Χρυσής Αυγής, που έγινε με συνδυασμό κρατικής αυθαιρεσίας και επικοινωνιακής καταιγίδας από τους παπαγάλους  του σάπιου συστήματος. Η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο άντεξε, αλλά ξανά προς τη δόξα τραβά. Κι όσο το βλέπουν αυτό οι εκπρόσωποι του καταρρέοντος συστήματος, τόσο πιο πολύ λυσσάνε!
Έτσι, εμφανίστηκε χθες στο κανάλι star ο βουλευτής Ευβοίας Μαρκόπουλος, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε από τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ να απαγορεύσει (!!!) την προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββάτο μεγάλη συγκέντρωση του Κινήματος, για την απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων.
Να πούμε λίγα λόγια για τον βουλευτή Μαρκόπουλο, που μόλις μπήκε στο… κλαμπ των διωκτών της Χρυσής Αυγής. Επρόκειτο για έναν άσημο βουλευτή της ΝΔ που έγινε κάποια στιγμή υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση Καραμανλή. Έγινε γνωστός αργότερα, χάρη στον…  Jeffrey! Ο οποίος, μιλώντας στη βουλή τον πρώτο καιρό της πρωθυπουργίας του για την οικονομική κρίση και τις σπατάλες που οδήγησαν σ’ αυτήν, ανέφερε ως παράδειγμα έναν υπουργό της ΝΔ που σπατάλησε  28.000 ευρώ από τα λεφτουδάκια των Ελλήνων φορολογουμένων, για να αγοράσει κουρτίνες για το γραφείο του στο υπουργείο!
Στην αρχή, ο διεθνώς και πανελληνίως άγνωστος βουλευτής Μαρκόπουλος, έκανε την… πάπια. Γρήγορα όμως μαθεύτηκε το όνομά του κι αφού έγινε μεγάλο σούσουρο, υποχρεώθηκε να γράψει απολογητική επιστολή, με την οποία επιχειρούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επικαλούμενος τις… «διαμαρτυρίες των εργαζομένων στο υπουργείο, δεδομένου ότι δεν υπήρχε προστασία από τον ήλιο».
Βέβαια, οι… κακές γλώσσες  είπαν τότε ότι η Ντόρα ήταν αυτή που «έδωσε» το θέμα στον Jeffrey, για να εκδικηθεί τον Μαρκόπουλο που τον θεωρούσε σίγουρα δικό της, αλλά τελικά αυτός της την… έκανε και υποστήριξε τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ…
Στη συνέχεια, και μόλις ο «ήρωάς» μας είδε ότι η ΝΔ καταρρέει, φρόντισε να… πηδήξει από το «τρένο» και να μπει στο επόμενο, του Καμμένου. Εξελέγη βουλευτής του μορφώματος αυτού στις εκλογές του 2012, αλλά φαίνεται πως δεν τα είχε υπολογίσει καλά τα πράγματα. Η ΝΔ ανέκαμψε μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου 2012 και έγινε κυβέρνηση, έστω και με… δεκανίκια.
Άρχισε, λοιπόν, τις γκρίνιες στο κόμμα του προέδρου Πάνου και πέρυσι τέτοιον καιρό τον εγκατέλειψε κι αυτόν (αλλά όχι την έδρα που κέρδισε χάρη σ’ αυτόν…), χαρακτηριζόμενος ως «προδότης». Έτσι, έγινε «ανεξάρτητος» βουλευτής, ενώ τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ βοούσαν ότι θα τεθεί επικεφαλής ενός… μαϊμού «ακροδεξιού» κόμματος, για να σταματήσει την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, όπως άφηναν να εννοηθεί τα καθεστωτικά ΜΜΕ, το κόμμα αυτό θα ήταν στημένο από το σύστημα. Έγιναν, όμως, οι σχετικές μετρήσεις και απεδείχθη… άνθρακες ο θησαυρός. Μόλις, λοιπόν, ο βουλευτής Μαρκόπουλος είδε ότι δεν υπάρχει προκοπή, άφησε στα κρύα του λουτρού τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος Καμμένου, με τους οποίους αποχώρησαν αντάμα (Ζώη, Κουράκο κ.λπ.). Λίγο αργότερα, και σα να μη συνέβη τίποτα, επέστρεψε στην ΝΔ!
(ΥΓ) με σημασία: Σε δημοσίευμα του καθεστωτικού «Βήματος», την 11/11/2012, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Με ποιους συνομιλούν οι πρεσβείες στην Αθήνα», υπάρχει το εξής απόσπασμα που αφορά τον βουλευτή Μαρκόπουλο: «Στο ευρύτερο σύστημα της Δεξιάς οι πρεσβείες παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κΠ. Καμμένου και των δύο υπαρχηγών του, των κκ. Χρ. Ζώη και Κ. Μαρκόπουλου. Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά, ο κ. Μαρκόπουλος έχει καλύτερες σχέσεις με την πρεσβεία των ΗΠΑ…». Τα συμπεράσματα δικά σας!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: