Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τη νύχτα μετά από το καθιερωμένο πανηγύρι για το μύθο του Πολυτεχνείου στο Βόλο, «άγνωστοι» κουκουλοφόροι αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό τμήμα του Βόλου, με συνέπεια να κινδυνεύσει η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που είχαν νυχτερινή βάρδια και να προκληθούν μεγάλες ζημιές (τις οποίες θα τις πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι από το υστέρημά μας).
Βεβαίως, οι «άγνωστοι» δεν ήταν καθόλου άγνωστοι. Ήταν οι γνωστοί-πασίγνωστοι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων») της κατάληψης Ματσάγγου, όπως κατήγγειλε ευθαρσώς και δημοσίως –δια του τύπου- η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας.
Ε, δεν πρόλαβε η Ένωση των Αστυνομικών να βγάλει τις κουκούλες από τους συριζο-προστατευόμενους αναρχοκομμουνιστές, κι ήρθε στο καπάκι ο ΣΥΡΙΖΑ να τους τις ξαναβάλει (τις κουκούλες). Ιδού το πολιτικό κουκούλι των κουκουλοφόρων:  
«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας στοχοποιεί κοινωνικό στέκι
Με μια απαράδεκτη ανακοίνωσή της η «Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας» κατηγορεί την κατάληψη Ματσάγγου και όσους συμμετείχαν με το πανό της στην πορεία του Πολυτεχνείου, για την επίθεση με μολότοφ που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου ενάντια στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. 
Πρόκειται για μια κατηγορία εντελώς ανυπόστατη καθώς δεν βασίζεται σε κανένα απολύτως στοιχείο! Σε καμία απολύτως απόδειξη! Η ανακοίνωση στοχοποιεί έναν πολιτικό χώρο και εξυπηρετεί την θεωρία των «δύο άκρων» βάση της οποίας η κυβέρνηση προσπαθεί να δικαιολογήσει της διαρκώς αυξανόμενη κρατική καταστολή…
Αντικειμενικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας  μπορεί να εξυπηρετεί ένα στάδιο προετοιμασίας μιας προβοκατόρικης ενέργειας εναντίον πολιτικών χώρων και στεκιών (αυτό είναι φυσικά κάτι που δεν γνωρίζουμε). Καμία τέτοια προσπάθεια δεν θα γίνει ανεκτή!…
Καλούμε το ΔΣ της «Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας» να πάρει πίσω την απαράδεκτη ανακοίνωση. Καλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να πάρει ξεκάθαρη και δημόσια θέση πάνω στο θέμα».
(ΥΓ): Αλήθεια, ο κόντε-Δένδιας, της «ευνομίας παντού», που… ψεκάζει, σκουπίζει και καθαρίζει τους… «χώρους ανομίας», πως του ξέφυγε ο συγκεκριμένος (και όλοι οι υπόλοιποι ανά την Ελλάδα, εκτός από 2-3 στην Αθήνα, για τα μάτια του κόσμου…);
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: