Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τσετσένος μπράβος σκότωσε 28χρονο Έλληνα, πατέρα ανήλικου παιδιού

Άγριο έγκλημα στην Ομόνοια: Τσετσένος μπράβος σκότωσε 28χρονο Έλληνα, πατέρα ανήλικου παιδιού
Την ημέρα που κατατέθηκε ο αντιρατσιστικός νόμος έκτρωμα στην βουλή, ένας Έλληνας στο κέντρο της Αθήνας έπεφτε νεκρός από τις γροθιές ενός Τσετσένου μπράβου.
Μοιραίο στάθηκε το ταξίδι στην Αθήνα για έναν 28χρονο Έλληνα από την Πηνεία, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια προχθές το βράδυ σε μπαρ στην περιοχή της πλατείας Βάθης, όπου είχε πάει με ένα φίλο του για να πιει ένα ποτό, το οποίο έμελλε να είναι το τελευταίο… Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη συλλάβει έναν Τσετσένο μπράβο ως δράστη της δολοφονίας του 28χρονου, ωστόσο οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονταν μέχρι να ρίξουν φως σε όλες τις πτυχές του άγριου εγκλήματος.
Το ταξίδι του 28χρονου, ο οποίος εργαζόταν στην αποθήκη της ΕΑΣ Αμαλιάδας με τις ζωοτροφές στην περιοχή της Εφύρας και διέμενε μόνιμα με τη γυναίκα και την μόλις 2,5 ετών κόρη του στο Μαζαράκι, δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση αυτό που θα ακολουθούσε και θα στοίχιζε την ίδια του τη ζωή.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν οργανωμένες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών που λυμαίνονται το κέντρο της Αθήνας. Στην Ελλάδα της κρίσης και της φτώχειας η εγκληματικότητα δείχνει πλέον να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τους κακοποιούς να γίνονται όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο σκληροί, όλο και πιο αδίστακτοι.
Παρόλα αυτά τα τραγικά γεγονότα που έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα, η αντεθνική κυβέρνηση των μνημονίων προτίθεται να υπερψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο με στόχο τον αφανισμό του Ελληνισμού, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: