Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!

MIXALOLIAKOS!
Στα αληθινά δημοκρατικά καθεστώτα, η ανεξάρτητη δικαιοσύνη αποφασίζει και οι πολίτες πληροφορούνται τις αποφάσεις της μόλις αυτές ανακοινώνονται επισήμως. Στην πρασινο-κοκκινο-μπλέ χουντάρα του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν, οι αποφάσεις που επιβάλλονται στη δικαιοσύνη από τους χουνταίους, ανακοινώνονται από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του καθεστώτος. Ιδού, λοιπόν, ποιές είναι οι αποφάσεις της «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης:
«Έρχονται νέες προφυλακίσεις για χρυσαυγίτες
Σε εξέλιξη οι έρευνες…
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στον φάκελο “Χρυσή Αυγή”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δικαιοσύνη συνεχίζει απερίσπαστη την δουλειά της και “δένει” επιπλέον στοιχεία, για την εγκληματική δράση της οργάνωσης. Καλά γνωρίζοντες το ρεπορτάζ, έλεγαν στα parapolitika.gr πως δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να έχουμε νέες προφυλακίσεις βουλευτών, αλλά και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Κρατήστε το γεγονός ότι στο πολιτικό πεδίο, οι ζυμώσεις συνεχίζονται και νέες προφυλακίσεις, δεν αποκλείεται να πυροδοτήσουν ραγδαίες εξελίξεις…».
Αυτή είναι η δημοκρατία τους! Να τους χαίρονται οι διεθνείς προστάτες-εντολοδότες τους! Πράγματι, κάνουν πολύ καλά όλη τη βρομοδουλειά που τους ανέθεσαν! Άξιοι, άξιοι!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: