Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Χατζηνικολάου: “Μακάρι να είναι δεμένες οι κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής. Ειδάλλως...” - ΒΙΝΤΕΟ !!



Το φιάσκο που έρχεται σχετικά με τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και την κατάρρευση του κατηγορητηρίου οσμίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά και την πλήρη αποκάλυψη της σκευωρίας μέσω της συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής.


Ο γνωστός δημοσιογράφος από το δελτίο του Star, αφού επανέλαβε το παραμύθι περί βίας και ανάρμοστης συμπεριφοράς από την Χρυσή Αυγή προχώρησε σε μια οδυνηρή γι΄ αυτόν και όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ ομολογία. Όλον αυτόν τον καιρό τα διεφθαρμένα κανάλια της διαπλοκής είχαν εξαπολύσει έναν άνευ προηγουμένου οχετό λάσπης και συκοφάντησης των Ελλήνων Εθνικιστών με σενάρια επιστημονικής φαντασίας για σφαγές αμνοεριφίων, τάγματα εφόδου, οπλοστάσια σε μοναστήρια, κρυφούς χρηματοδότες και τανκς.
Τώρα που τα ψέματα έσκασαν σαν σαπουνόφουσκες και το αποτέλεσμα των εξονυχιστικών ερευνών έδειξε μηδέν εις το πηλίκο, επέβαλαν τον νόμο της σιωπής, ώστε να μην ακούγεται η φωνή της Χρυσής Αυγής και τους εκθέσει ανεπανόρθωτα. Ύστερα όμως και από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου τα ψέμματα τελειώσαν και ακόμα και ο κ. Χατζηνικολάου κατάλαβε ότι το κατηγορητήριο είναι για τα πανηγύρια. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους συκοφάντες και σύντομα η αλήθεια θα λάμψει.
Όπως είπε και ο Νίκος Χατζηνικολάου: "Εύχομαι και ελπίζω οι κατηγορίες εναντίον της (σ.σ. Χρυσής Αυγής) να είναι καλά δεμένες. Και καταλαβαίνετε όλοι σε τι αναφέρομαι... "


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: