Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Προδοσία προ των πυλών: «Σλαβο-αλβανική Μακεδονία» ισχυρίζονται οι σκοπιανοί πως πρότεινε η Ελλάδα

Προδοσία προ των πυλών: «Σλαβο-αλβανική Μακεδονία» ισχυρίζονται οι σκοπιανοί πως πρότεινε η Ελλάδα
Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα σκοπιανικής εφημερίδας ισχυρίζεται πως η ελληνική πλευρά έριξε στο τραπέζι των επαίσχυντων διαπραγματεύσεων με τους παραχαράκτες της ιστορικής πραγματικότητος σκοπιανούς την ονομασία «σλαβο-αλβανική Μακεδονία»!
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως η πρόταση τέθηκε στον ειδικό απεσταλμένο του Γ.Γ. του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, κατά την τελευταία συνάντηση που είχε με τους διαπραγματευτές Ελλάδος και Σκοπίων, πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Ζόραν Γιόλεφσκι. Μάλιστα η σκοπιανική εφημερίδα επισημαίνει πως η ελληνική πλευρά απαίτησε η ονομασία να ισχύει έναντι όλων (erga omnes). Την είδηση απέφυγε να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών, του οποίου ο πολιτικός προϊστάμενος Ε. Βενιζέλος αναλώνεται σε απειλές προς όσους κατηγορούν τον ίδιο για συμμετοχή σε μια σειρά σκανδάλων και το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση.
Παραμένει άγνωστο ακόμη, αν το δημοσίευμα των σκοπιανών ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σε κάθε όμως περίπτωση, η βιασύνη της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει το ζήτημα χαρίζοντας στους απατεώνες του κρατιδίου των Σκοπίων το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας μας, είναι πέρα ως πέρα προδοτική και μη ανεκτή από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή, εκφράζει επί του συγκεκριμένου ζητήματος την αταλάντευτη θέση της, η οποία επιδοκιμάζεται από το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων: Καμία διαπραγμάτευση με τους κλέφτες της Ελληνικής Ιστορίας και του Πολιτισμού μας! Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: